f Secubit Garam: Cer Tengok.. ^___^

N3 Terkini

Wednesday, June 1, 2011

Cer Tengok.. ^___^

ASSALAMUALAIKUM...

Kebetulan tangan gatal nak masuk web nuff pagi ni.. pastu gi klik kat keywords. Selalunya kat keyword utk ke blog K.Nor ni banyak yg seacrh atas nama K.Nor, K.NorSecubitGaram, SecubitgaramK.Nor dan lain2 yg sewaktu dengannya. Pastu banyak yg search tentang resipi. Tup2 pagi ni K.Nor tengok ada satu yg cukup menggelikan hati... Jom tengok hehehe...

Sori ya, gambar blurr sket :)

Haaa... nampak tu? Org cari keyword Persandingan Salih Yakub! Lawak betul la.. Mana lah pernah K.Nor letak dlm blog SecubitGaram ni hal artis, nak2 hal persandingan artis.. hehe.. Kalau yg gini tak per lah kan.. Jangan cari yg mengarut sudah... Sebolehnya K.Nor tak nak campur adukkan SecubitGaram dgn hal2 artis, hal politik, hal kutuk mengutuk, hentam menghentam ataupun dengan entri perkauman.. Biarlah SecubitGaram ni bersih dari hal2 sedemikian.. insyaallah... 


17 comments:

  1. Salam kunjungan.. blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  2. wakakakakakakaka....... byk2 search sume pasal resepi satu jerrrr leh terkecuali wakakakakaka.... agaknyer abg akak kameraman kot2 ambik gmbr saleh yakob bernikah keee hihihi....

    ReplyDelete
  3. betul tu kak..biarlah blog kita bersih dr semua tu..

    ReplyDelete
  4. kikikikiki....sape la punya keje tu....

    ReplyDelete
  5. hit sungguh salih yaakob buat masa skrg ni,, sampai masuk blog kak nor sekali. Kejadian pelik tapi benar ni...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Nor,
    Terkena tempias jugak Nor ya. Lately ni, tetiba rating Saleh Yaakub mencanak naik, saya boring sebenarnya bab beristeri lebih satu ni.....

    ReplyDelete
  7. salih tgh glamor la ni kak..dah semua org pakat2 nak tgk gmbr dia sanding smpi t'sesat ke blog masak2 kak nor....:D

    kak nor...lia copy resepi kerabu tomato berkobis...:D terima kasih kak...

    ReplyDelete
  8. hahaha. nama saleh yakob tengah hot sekarang :)

    ReplyDelete
  9. masuk link je takpe kak..jgn masuk list macam SY udahle..makan hati..hahah..
    pst : saya sllu search guna : secubitgaram je..walhal kat blog sdri pun ada link..apa daaa..hikhik

    ReplyDelete
  10. ayah saye pon baru kawen wat kali ke3..hukhukhuk

    jom jenguk blog saye...saye dh follow blog kak.. :)

    ReplyDelete
  11. I too did my best to stay away from such topics like you kak! Will remain clean! :D

    ReplyDelete
  12. kelakar yer...saya pun sama mcm kak nor gak tak minat nak ceter artis dan gosip-gosip kat blog...:)

    ReplyDelete
  13. salam kaknor....kaknor...ikanye gelak dari dulu sampai sekarang sama je...hehhehe...saje nak usik ika petang2 nih....ngeeee

    ReplyDelete
  14. insyaAllah nor,blog nor akan sentiasa bersih..kalau kotor,nanti akak akan tlg sapukan ya..gosok pun boleh sental dgn kayu api..

    agak2nya ada ayat persandingan tu sbb nor sellau keluarkan entri majlis persandingan anak2 sedara nor tu kot..hehe

    ReplyDelete
  15. hahahhahaa..
    kalau saya nak type keywoed persandingan pengantin lama leh? kikiki.. lawak lawak

    ReplyDelete