f Secubit Garam: Nasi Ayam

N3 Terkini

Friday, June 10, 2011

Nasi Ayam

ASSALAMUALAIKUM...


Layan gambar aje la ya.. Dah speechless... Lagi pun pg tadi dah panjang pot pet dlm entri Turkish Pide.. ^____^

20 comments:

  1. Grrrr...takleh tahan lapar ni kak!!! Pass me some Vitamin R please :(

    ReplyDelete
  2. wa.. best nye kak nor.. bru tdi mkn nasik ayam tpi xmcm ni.. :(

    rindu nk balik umah

    ReplyDelete
  3. aii...sorang lagi wat nasi ayam...adesss langsung terus lapaq

    ReplyDelete
  4. nasi ayam ni saya makan tiap2 hari pun lalu nak telan...hehehhe...sedapnya...lama dah tak makan.....

    ReplyDelete
  5. laporr.. laga pale kak nor ngan kak rose!!

    ReplyDelete
  6. waduh sedapnya tngk set nasi ayam ni...laporlahhhhh..maklumlah arini wat bubur ayam je...cepat kenyang tapi cepat lapor lagi..mcmana tu...pekena nasi ayam ni lagi best...leh tak.....ekekkeke..

    ReplyDelete
  7. ........................ terus tak leh komen :P

    ReplyDelete
  8. peewiitt..beshnyer ns ayammmm....kite da 2 hr x mkn nsik tau kak.... dayet gituh..ekekekr

    ReplyDelete
  9. nor, sama la menu kita ari ni... tp semestinya x secantik nor punya... he he he

    ReplyDelete
  10. kak Nor...ari ni kte cam janji lak mkn nasi ayam...tp dyg pi tapau jer tu pun lom mkn lagi. x larat masak lorr...xde selera makan...sakit ulser...huhu...

    ReplyDelete
  11. SALAM KAK NOR...AWWW, CENGKIH TU MACAM PENGANTIN BARU PULAK'S..HAHHAA....

    ReplyDelete
  12. love >> wahh kenapa love, banyak sgt yg M ke? hehe.. fuuuuhhhhhh... akak dah tiup dah tu.. grab it ok :)

    shopping2u >> kalau yg kat kedai mesti lg sedap kan :)

    chikadakbiru >> k.rose yg buat gak ya.. baru gi jenguk hehe

    ReplyDelete
  13. Q >> ni pun dah lama tak makan gak, aisyah yg duk request dua tiga hari lepas :)

    izah >> haipp! apa hal ni, dia lapar duk laga paler org lain lak..meh k.rose kita puk mek izah ni :)

    yatie >> mmg kan, makan bubur mmg sedap tp kenyang kejap jer.. perut tak kemas dng bubur kan..meh makan nasi ayam :)

    ika >> tu yg taip tu komen ke bukan?? hehe

    ReplyDelete
  14. hafizal >> jamu mata boleh la :)

    noorsha >> apasal tak ikut kita org, biarkan diet berenang2 kat laut china selatan? tak yah diet la noor.. ikut jer mak2 daras yg makin kembang ni :)

    k.rose >> cantik ke tak cantik ke tak penting, yg penting rasanya tu kan... mesti yg k.rose buat pun sedap tu.. :)

    ReplyDelete
  15. dayang >> ooo tak per la tapau pun, at least nasi ayam gak kan.. :)

    owhh kesiannyer.. banyak2 minum air kosong ya.. panas ni..

    che mat >> haha.. tak terpikir pun sampai ke situ che mat.. cam org lidi jer pengantin baru tu kan.. hehe

    ReplyDelete
  16. tiba2 meleleh air liur....kikiki

    ReplyDelete
  17. yum..
    bila boleh dinggah rumah kak nor ni?
    sy dah nak blm msia ni..kui kui kui..

    ReplyDelete
  18. Salam kak Nor,sedap la nampak tapi takkan gambo jer, kasi la resepinya....

    ReplyDelete
  19. mas >> uikkk buruk rupa org tua meleleh tu.. hehe

    hamizah >> dah nak balik for good ke? balik mana?

    mobydick >> w'salam.. saya tak sukat mana pun, main campak2 jer. sbb ni mmg nasi ayam stail yg saya duk masak2 dari dulu2 lagi.. nantilah lain kali saya sukat bahan2 yg digunakan ya.. insyaallah..

    ReplyDelete