f Secubit Garam: MC..

N3 Terkini

Sunday, June 5, 2011

MC..

ASSALAMUALAIKUM..


Kembali tak sihat lagi sejak balik dari kenduri smlm. Bukan sebab makan banyak time kenduri (mmg bukan jenis K.Nor makan banyak, tangki pun kancil je hehe) tp mungkin sbb badan tak berapa kebah dah duk main tengah panas. Balik dari K.Berang, badan kembali menggigil, mata pulak panas dan rasa tak sedap badan. Smlm pukul 9 lebih dah masuk tidur. Dengan hidung yg masih duk sok sek, tengah malam dada rasa ketat dan berat. Dah cukup pakej sakit ni, complete.. semua ada.


Pagi td makan ubat batuk baru lega sket. Ingatkan asma kembali menyerang, alhamdulillah.. rasanya bukan asma sekadar batuk jer. Memang betul2 kena rest ni tapi tangan gian nak gi menggodek kat dapur :)

Hari ni dipaksa amik MC oleh cik abg. Tak bagi main masak2. Kebetulan dia pun ada satu jemputan kenduri kawin, tak per la tak maska pun kan.. Tukang masak pun melepak aje la kerjanya. Jadi tak ada entri masakan arini ya.. Insyaallah, kalau dah ok esok aje la sambung dgn entri masak2 ya.. Salam dari K.Nor, insyaallah jumpa lagi esok..

23 comments:

  1. Syafallahu fiiki Kak Nor,
    moga segera sembuh...insyaAllah...rehat betol2 ya...sok lusa, boleh la masak2 lagi..hehe..insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. Bawak2 berehat ya kak, semoga cepat2 sembuh insyaAllah!

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum kak

    cian akak

    musim org demam ni

    k.nor jage diri k,mkn ubat

    ReplyDelete
  4. as salam kak nor.....semoga cepat sihat n jgn lupa rehat n makan ubat...

    ReplyDelete
  5. banyak banyakkan berehat Nor..semoga cepat baik..tukang masak pun kena mc gak sekali sekala....

    ReplyDelete
  6. Salam Nor...
    Semoga cepat sembuh & byk kan berehat yer :)

    ReplyDelete
  7. salam kak nor..lame x singgah sini...kak nor x sihat ye?moga cepat2 recover ok...

    ReplyDelete
  8. moga kak nor cepat sembuh yer...banyak2 berehat... =)

    ReplyDelete
  9. semoga k.nor cpt sembuh yer...take care sis...

    ReplyDelete
  10. Nor, makan ubat elok2...cepat sembuh nnt leh bersilat kat dapur blk k..rehat cukup2 ek.

    ReplyDelete
  11. syafaakillah kak nor..
    rehat cukup2 ye..=)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum akak...
    moga cepat sembuh yer akak.. minum ubat n rehat secukupnya tau akak...

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum Knor..rehat cukup2 K.Nor, maklumlah musim skang kan panas sgt2..mudah demam.semoga cepat sembuh yer:)

    ReplyDelete
  14. Get well soon KNor!! makan obat ok.. dont drink coke hehe

    ReplyDelete
  15. semoga kak Nor cepat baik yer....banyakkan berehat...take care:)

    ReplyDelete
  16. Get well soon, Kak Nor! minum air secukupnya..

    ReplyDelete
  17. slm k,nor...ala hai tak sihat ke kak..rehat byk2 ye kak, mkn ubat sekali..gantung periuk tu dulu..
    ida dah mansuhkn Word Verification kt blog ida....sbb kotaknya tak appear..nk setting tak tau, so buang terus..settle problem

    ReplyDelete
  18. salam kenal k.nor....... semoga k.nor cepat sembuh.... jgn lupa makan ubat yek.....

    ReplyDelete
  19. ni datang nak anto ubat kat akak..yela dah tak sihat makan ubat la kan..hehe..moga cepat sembuh ye kak..

    ReplyDelete
  20. salam kak Nor
    semoga cepat sembuh.. rajin2 makan ubat.. :-)

    ReplyDelete
  21. asalamualaikum..

    terima kasih buat semua yg mendoakan dan prihatin dgn kesihatan k.nor.. alhamdulillah.. tak miss makan ubat mana boleh miss, kang lambat baik lambat lak dpt masuk dapur.. dah boring duk lepaking aje.. hehe

    thanks again ya.. luv u all :)

    ReplyDelete
  22. assalam

    k.nor cepat sembuh ye..jangan lupe makan ubat :)

    ReplyDelete
  23. hajar >> salam.. insyaallah.. mekasih

    ReplyDelete