f Secubit Garam: Mould ~ Apam Kentang

N3 Terkini

Saturday, June 18, 2011

Mould ~ Apam Kentang

ASSALAMUALAIKUM..

Special n3 utk Kha.. Seperti yg dijanjikan baru2 ni, ni dia mould yg K.Nor gunakan utk buat Apam Kentang. Harap Kha berpuas hati ya.. :)

Yg bulat tu silicon mould dan yg star tu plastik aje ya.. :)

Yg terhasil dr penggunaan mould spt diatas tu.

14 comments:

  1. oo..tp yg star tu lawo lah k.nor cam cantik je bentuk kejadiannya..thanks k.nor ye..:)

    ReplyDelete
  2. kha >> yr welcome kha.. yep mmg cantik yg star tu, k.nor suka guna time wat puding atau jelly gak yg tu..

    ReplyDelete
  3. yuhuuuuuuuu :D amboiiiiiii yg bintang2 tu santek! sini tak de yg cantek2 sume sepesen jerrr :D

    ReplyDelete
  4. ika >> yuhuuuuuuuuu.. baru nampak ya.. dah abis kebizian hari ni? hehe.. dah cari baru2 ni kat kedai akak beli tu, tp dah tak ada stok la ika :(

    ReplyDelete
  5. comeynya kaler hijau tu..tu guna kaler apple green ke kak? kat daiso bnyk silicon mould,ok ke kualitinya?

    ReplyDelete
  6. cantik je kak nor nyer star mould tu.. saya nyer dah patah22 tepinya..

    ReplyDelete
  7. amboi ganasnya mek ijahdaut nih..hihi.. apam kentang tu nampak gebus gebas la kak..

    ReplyDelete
  8. cantiknyer star mould tu kak...mana nak beli yer...fiza selalu juga kek kedai kek tapi x pernah jumpa pun yang cantik2...yg biasa2 byk ler...hurm....

    ReplyDelete
  9. dulu kat Sogo banyak mould pelestik yg cantik2, tp sekarang dah x de? mould lap2 kak rose pun dah abes sopek... mana nak cari ganti ni...

    ReplyDelete
  10. cantiknye yang start tu..akak beli kat mane ek??

    ReplyDelete
  11. allah..terlebih taip sudah...# star

    ReplyDelete
  12. bestkan kak pakai mould yang silicon nak simpan pun mudah gak.. ita suka tapi kat japan ada yang mahal ada yang murah..:)

    ReplyDelete
  13. del >> yep, apple green.. tak terpandang la pulak masa gi daiso sebelum ni.. haishhhhh

    izah >> ni pun ada satu dua yg dah patah izah.. mudah benor ia patah kan..

    sue >> mmg ler, kan selalu main dg C4 tu.. hehe.. mmg gebus sue, meh la try buat :)

    ReplyDelete
  14. fiza >> k.nor beli kat kedai barangan perkakas dapur. baru2 ni gi dah tak ada pun mould tu..

    k.rose >> baca ayat k.rose terus terkeluar lagu "dimana... kan ku cari gantiiiiiiii..." hehe

    eina >> beli kat ktrg ni jer eina

    ita >> tu la ita, k.nor pun suka guna SM.. tp sini payah la nak jumpa.. meh tulun poskan SM yg murah2 utk akak hihihi

    ReplyDelete