f Secubit Garam: Thank U

N3 Terkini

Friday, December 10, 2010

Thank U


Di kesempatan ni K.Nor dan suami mengucapkan jutaan terima kasih atas kesudian teman2 berkunjung ke EXPLORE TERENGGANU terutamanya yg dah menjadi follower atau mungkin juga pd yg meletakkan link EXPLORE TERENGGANU kat bloglist di rumah masing2. Memang nampak meriah kat ET bila tengok kat statistik/traffic, ramai yg pergi ke sana via SecubitGaram ni. Tambah terharu lg bila nampak muka2 yg familiar kat ruangan follower. Terima kasih atas sokongan anda semua. Semoga blog kita semua terutamanya ET yg baru nak menapak terus maju dgn jayanya dlm alam blog. Insyaallah..


2 comments:

  1. mmm kak nor....fuhh lega dah abis satu paper..tinggal lagi dua....ujung bulan...:P so leh jalan2 blog lagi eik....he he he

    utk ganu kita...emang suke tgok images kat situ.....ubi pun jadi comey bila abg kak nor...snap kan?

    ReplyDelete
  2. ayu >> all the best ya.. do yr best k..

    yep, gambar2 kat ET tu semua hasil tembakan dia :)

    ReplyDelete