f Secubit Garam: Ariqa Fatina

N3 Terkini

Sunday, December 26, 2010

Ariqa Fatina

Ni adalah cucu sdara ke 2 bg K.Nor, adik pd Azrul yg pernah K.Nor tayang gambar2 dia dulu. Nak tengok boleh klik kat SINI. Mummy Azrul dan Ariqa ni adalah anak sulong kepada sister K.Nor yg duk kat Puchong tu. K.Nor mmg dah plan dr awal utk jenguk 'cucu' baru ni yg dilahirkan pada 27 Nov 2010 masa ke Puchong minggu lepas. Sepatutnya Ariqa ni  jadualkan dilahirkan pada 12 Dis tp dia dah tak sabar2 nak keluar dan nak tengok dunia hehe. Alhamdulillah, pd pukul 1.02am, 27 Nov, bb Ariqa Fatina ni selamat dilahirkan dan still keluar melalui 'tingkap'.

ARIQA FATINA

Jom layan gambar2 Azrul, si model cilik yg tomei nih.. Tak larat nak mengedit gambar2 dia yg banyak tu. Pandai sungguh bergaya dpn kamera. Dengan keletahnya yg nakal, buat hati sentiasa rindu nak jumpa dia lagi. 





Pok Man sedang melayan keletah anak sepupu :)

10 comments:

  1. salam kak nor...Azrul tu bukan saja comey, tapi kecik2 dan hensemm...cute jee boleh jadi model pakaian kanak2...

    ReplyDelete
  2. alahai comeinya...geramm mas tengok....besar2 ni memang seronok main2....

    ReplyDelete
  3. alololo..keduannya tomei sangat... :)

    ReplyDelete
  4. salam..si baby pun kemain lagi..bukak mata luas..hehe

    ReplyDelete
  5. salam

    k.nur tahniah yer dapat anak buah baru
    sangat comellah afiqa...

    kak salam kembali..rindu kat k.nur

    ReplyDelete
  6. salam k.nor..alahai, comeynya..tetibe teringat kat anak buah lak:)

    ReplyDelete
  7. che mat >> w'salam.. tu la.. dah la kiut, pandai lak posing.. dia mmg suka bila org snap gambar dia :)

    mas >> betul2.. geram jer nak gomol hihi

    min >> tu la, rasa nak angkut wat balik ganu haha

    suri >> hidung dia pun mancung jer tu suri :)

    ayu >> salam ayu, alhamdulillah.. mekasih.. tak lama lg dpt la sorang lg.. insyaallah dlm Januari nanti :) skrg ni duk bilang cucu la pulak kan, anak dan anak sdara dah tak perlu bilang kut hihi

    azila >> salam zila, mmg tak puas bermain dgn azrul ni zila.. keletah dia mmg menghiburkan :)

    ReplyDelete
  8. salam kak nor,
    encemnyer azrul tu...geram tgk dia..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah,comelnya

    Amin2..doa kan pia ye

    adoi,ceday pulak hehe

    ReplyDelete