f Secubit Garam: Yuhuuuuuuuuuu ^_____^

N3 Terkini

Tuesday, December 21, 2010

Yuhuuuuuuuuuu ^_____^


Salam semua... wahh rindunya nak BW, nak gurau2, nak main masak2.. Mekasih dr K.Nor buat semua yg sudi bertandang dan meninggalkan komen di n3 sebelum ni serta di shoutbox. Kehadiran serta komen2 dr anda dan anda semua amat2 dihargai. So touching ler, terasa diriku amat berharga..... chewahh.. hihii..

Buat masa ni K.Nor dan famili masih berada di Puchong Putra Perdana (rumah sister K.Nor). Cik abg hari ni sibuk dgn photojobnya di Bangi dan Nilai. Sementara K.Nor, sister dan anak2 sibuk gak.. Kita org sibuk cuci mata kat IOI Mall dr pagi hingga ke petang!! hikhik.. Maka tercapai la hajat di hati nak menjejakkan kaki ke Daiso!! Bg sapa2 yg nak botol mayo 3 mata tu boleh la ke sana ya. K.Nor tengok td ada stok botol tu kat situ.. hehe sempat lg mengempen tu! Rasanya tak la banyak, tak sampai 7 botol kut.

Ok la ya.. tak leh nak pot pet banyak2.. Laptopnya satu, kena gilir2 guna. Lain kali andai berkesempatan K.Nor akan on air lagi, insyaallah. Nak upload gambar2 "cucu" ke2 dan gambar gader2 pun tak leh gak lagi. Rasanya kena tunggu balik rumah dulu kut.. Bila?? Ntah ler, tak tau lagi, tunggu habis job dia baru boleh balik.. Sampai kita ketemu lagi, jgn lupakan K.Nor ya.. mmmmuah!! sayang semua ^_____^

19 comments:

  1. wah cuti2 sakan yer! botol tu kak rose dapat kat kedai runcit dekat rumah ni jer... dulu punyala susah nak cari... dah dapat x terbuat lak roti jala kaler maler tu... hmmm.. nway enjoy ur holiday!

    ReplyDelete
  2. Hai K.Nor ..byk soping2 kat kedai Daiso tu...murah2 kan....??

    ReplyDelete
  3. salam nor.patut laammaaa sangat tak jumpa nor..rupanya ada pucong ye..
    seronok la nr..menghabiskan masa berjalan2..

    ReplyDelete
  4. Kak nor..lamanya cuti..Wah..sue pun tak pernah pi lg ker Daiso tu..Betui ka murah2..

    ReplyDelete
  5. wey,balik norrrr,piyuk belanga,kuali bagai dah berlaga2 kat rumah tuu..suh tuannya balik..
    ni yg leceh ni tak tau bila nak balik pulak...kehkeh

    ReplyDelete
  6. Waah rindu banget ngan K.Nor..
    sayang K.Nor gak..mmuahh!hehe

    ReplyDelete
  7. salam


    selamat teruskan cuti kak nor itu :)

    ReplyDelete
  8. wah k.nor best nye b'cuti=)mmm,k.nor duk trg kat mn ek?saye duk sbrg takir=)

    ReplyDelete
  9. salam akak...

    miss jugee ^__^

    selamat bercuti!!!

    ReplyDelete
  10. Errrr bila nak balik ni...? Nampak nya berselisih ler kita, esuk turn Along lak cuti2 Msia...heheee... tak sabo dah ni.

    ReplyDelete
  11. salam k.nor sayang..dapur dok panggil2 doh nu..pe2 pun slmt bercuti,bila lagi kan nk dapat peluang mcm nii...miss u too!

    ReplyDelete
  12. salam nor,
    wah puan tanah pergi bercuti ya..
    enjoy your holidays ya..jangan ingat kita tau..hehe

    ReplyDelete
  13. Hi KakNor...Daiso tu kat IOI Mall ker? Adeyyy Love sll gi Puchong...hehehe! Tercari2 botol mayo tu sampai hari ni..uwaaa :(

    ReplyDelete
  14. Kak Noooooooooor!!

    Best nyer jeng jalan.....sooooooooooping ker? M:)...jgn ingat dok balik ganu yer....

    ReplyDelete
  15. kak norr...cepat balik deh...KL lagi ker tuuu..huhuuhu..

    ReplyDelete
  16. salam semua... tak shopping mana pun, sekadar mencuci mata yg berdebu jer.. hihihi...

    dah balik dah ni.. insyaallah boleh la on air balik lps ni... rindu kalian amat k.nor hargai..mmmmmmmmuah! ^_________^

    ReplyDelete