f Secubit Garam: Kembali Bersiaran...

N3 Terkini

Saturday, December 25, 2010

Kembali Bersiaran...


Alhamdulillah... selamat dah tiba kat rumah masuk waktu Maghrib petang semalam setelah seminggu jalan2 telan angin, cuci2 mata yg berdebu dan sedikit acara kempiskan poket hehe... Rasanya ni la kepuasan sebenar bila bercuti bila dpt ke tempat2 yg dah lama duk aim nak gi. Tambah lg dpt ronda2 dgn sister K.Nor dan anak2 K.Nor serta anak dara bongsu dia selama 3 hari berturut! Memang best kan bila dpt gi tempat2 yg menepati citarasa org pempuan ni kan.. Selama 3 hari tu la cik abg ke Nilai, Bangi, Shah Alam, KL dan Rawang serta Puchong Tasik Prima utk menyiapkan tugasan photo shooting yg diperlukan. Dr pagi dia keluar hingga la sampai ke larut malam baru la balik. Alhamdulillah semua tugasan settle pd hari Khamis. Dgn sbb tu la hari Jumaat (smlm) dpt la kita org berangkat pulang ke Tganu. Selagi tak settle mmg terpaksa la stay kat Puchong tu. Kalau ikutkan boleh aje stay sehari dua lagi tp Naim perlu balik sbb dia kena ke sekolahnya semula esok (Ahad) Ada acara graduasi yg diaturkan oleh YIK utk pelajar2 sekolahnya.


Macam biasa la kan, bila balik dr holiday ni.. Acara yg paling tak best nak kena buka kedai dobi, nak2 time menarah bukit kain tu nanti hu hu... Meh la sapa2 yg tak ada kerja tu, tulun2 tarah bukit kain kat sini.. Nak upah???? ermm boleh aje... jom tengok upah apa yg K.Nor nak bagi ya.. JOM!! ^____^

Amacam?? Best tak offer di Big Apple ni untuk upah tarah bukit kain? hihihihi

Haa.... bg yg duk tunggu2 ole2 dr K.Nor, amik la yg ni lak ya.. 
Silakan amik seketul sorang.. tak leh lebih2.. dan jgn berebut tau! Sopan2 sket ya mak2 dara ^_____^


12 comments:

  1. yeeyy...kak nor dah balik.....suka2....
    kak nor, mas pun suka big apple, sedapp kan donat dia walaupun mahal sikit....mas pun kalau beli mesti ambik yg 12 biji, baru puass makan...mas paling suka yg cheese tu, sedappnya....satu lagi, mas suka tengok pekerja2 dia tengah membuat donat tu.....kat sini, dapur big apple, open, jadi kita boleh tengok....

    ReplyDelete
  2. Welcome back kak!!!

    Big Apples Donut is our favourite!!! Love tolong lipatkan kain lak! :D

    ReplyDelete
  3. salam nor..selamat bersiaran kembali.
    tak lama lagi adalah resepi yang menarik lagi kan..

    ReplyDelete
  4. yey yey yey....kekanda dah balik.....adinda amik donut tu yer....burppp!!!

    ReplyDelete
  5. slm kak Nor..welcome back..donut tu nak amik satu yg paling cun....mmg mengancam la donut big apple ni..

    ReplyDelete
  6. mas >> hehe.. mekasih mas, ada gak yg suka secubit garam on air balik :)

    yg cheese tu pebret si bongsu, 2 ketul sekali dia hadap jer :) tu la, boleh tengok dia org wat kerja.. dulu masa kat langkawi pun gitu gak..

    love >> tq my dear love.. mmmmuah!! miss u :)

    orait!! come.. tarah kain sampai abis ya.. hehe

    k.erna >> salam k.erna, alaaa.. resipi biasa2 jer.. cam biasa menerai resipi org lain :)

    waniey >> hehe.. kejelesan ya.. tu la selalu sgt duk gi jalan2 tinggalkan k.nor :)

    sorry la k.nor ingat kalau gi sekali lg ke daiso tu nak gak tulun rembat botol mayo tu utk waniey tp dah tak gi dah lps tu.. sori ya..

    ayu >> ayu!! miss u! dapur dah on balik ke? semua kerja dah settle ek? tahniah!!

    ida >> salam ida.. mekasih.. silakan.. tu jer ole2 yg sempat dibawak balik utk semua pengunjung kat sini.. hihihi

    ReplyDelete
  7. mai kak nor, saya tlg. jnji donut tu lebih sikit ye

    ReplyDelete
  8. umialya >> boleh2.. silakan :)

    ReplyDelete
  9. salam Nor,

    home sweet home...

    insyaAllah...jika ada rezeki boleh jumpa Nor kat KT...isnin ni knab gi KT...

    ReplyDelete
  10. salam k.nor...wah best nye big apple=)slmat memasak kmbali k.nor..hihihih

    ReplyDelete
  11. salam kak
    hihi tu la,laundry..laundry

    seronoknya akak jln2..rindu

    akak borong tak kat nilai?hihi

    ReplyDelete