f Secubit Garam: Hasil Kebizian...

N3 Terkini

Friday, December 17, 2010

Hasil Kebizian...

Ni la dia hasil dr kebizian seharian arini. Tak termasuk menu lunch hari ni, Nasi Ayam. erkkkkkkkkkk!!! Nasi Ayam lupa nak posing.. hehe

Yg dah settle:
Kek Coklat Marble Shiela Mambo (anak sdara yg request utk besday dia Ahad ni)

2 biji Eggless Chocolate Cake (utk org dlm pantang hehe)


Yg belum settle:
1. bukit baju belum ditarah... dah siap tarah pun :)
2. pakaian belum pack lagi.. hu hu...

Conclusion????
P E N A T !!!!!
^________^






Insyaallah, awal pagi esok K.Nor sekelurga akan ke Puchong, Selangor. Suami K.Nor ada beberapa photo job yg perlu dilaksanakan. Mem besar kena la ikut kan, mana boleh tinggalkan mem besar lama2. Kalau sehari dua tak kisah sgt. Berkemungkinan seminggu gak nanti projek dia baru siap tu. Cepat siap, cepat la kita org boleh balik. Dah mem besar pergi, anak2 kena la dibawak sama. Mana boleh nak honeymoon berdua jer. Lagi pun kan sekarang cuti sekolah, boleh gak bawak dia org jalan2. Boleh la dapur K.Nor amik MC lama sket kali ni. Ni tak, siang malam 7x seminggu duk beroperasi jer.. Kesian dia kan.. huhu.. si tukang masak jer tak ada org nak kesian hehe

Mana2 yg singgah sepanjang tuan rumah gi holiday ni, terima kasih K.Nor ucapkan. Pada yg nak amik resipi, silakan.. (ingat ya, resipi aje... serik rasanya hu hu) slmt mencuba mana2 resipi yg dipost kat blog ni. Pada yg merindui (ada ke yg akan rindukan tuan rumah? mudah2an ada la kan..) rindu anda sangat dihargai.. mudah2an kita berjumpa lagi nanti.. insyaallah.. Yg rajin dtg tiap2 hari dan jadi pengomen tetap spt PIA, jgn lupa datang gak tau, tolong kemas mana patut, tolong sapu2 lantai, sapu sawang ya PIA. Dapur dah pun K.Nor lap tu hehe.. Ha.... Jgn dimintak ole2 sbb tuan rumah bukan gi soping moping, gi lepak2 jer kat rumah sister K.Nor kat Puchong nun disamping jenguk 'cucu' ke 2. Tak sabar nak tengok cucu baru.. 

Kalau berkesempatan, K.Nor akan cuba jenguk Secubit Garam dan jugak FB. Al maklum la kan, duk rumah org ni payah sket nak lepak2 dpn PC :) Ok ya... nak gi pack baju lak.. huhu... malesnyer... sapa2 nak ikut, tunggu kat highway Pantai Timur ya... haha.. Jumpa Lagi.... mmmmmmmmmuah!! Sayang semua.. ^____^


22 comments:

  1. Selamat Bercuti Nor....jgn x igt balik daaahh k..!

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti Kak Nor..Take care

    ReplyDelete
  3. wah sedap kek tu....tutup dapur seminggu lah yer...hehe bestx2...selamat bercuti kak Nor..have a safe trip...:)

    ReplyDelete
  4. Salam K.Nor,
    Yatie dtng nak tlng kemas ni....mailah yatie tlng..(TLNG OLOK2 JEK...KIH3)
    Selamat Bercuti kak...semoga selamat pergi dan selamat kembali....

    ReplyDelete
  5. Salam kak nor..wawaaaa...selamat bercuti, saya doakan akak selamat pergi dan kembali...dah mcm nak pi haji pulak...erkk dah lepas kan, hehehe...

    ReplyDelete
  6. Slmt bercuti...beli ole2 utk kita...heheheh

    ReplyDelete
  7. wa... hampir capai KPI nampaknya. tahniah..

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti Kak Nor. Jangan lupa balik Ganu tau, hehehe. Pastu jangan shopping banyak2 kat Bagus tu ;-)
    Psst..dah singgah Puchong tu, jumpa Lily tak nanti? :-D

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti nor, lama tu...kang ada yg akan rindukan resepi dari secubit garam... nway have a nice holoday!

    ReplyDelete
  10. nak saya tlg??

    k, selamat bercuti..

    ReplyDelete
  11. selamat bcuti yer akak...jgn lupe on9 jika free.

    slmt dtg ke KL. semoga dipermudahkan segala urusan. have a nice holiday! tq gak cube resepi eggless cake tu. mmmuahhh!

    ReplyDelete
  12. nak ikut..nak ikut..hahhahaha..slamat bercuti yer kak nor.....jg diri..n ati2 mase memansu yer....

    ReplyDelete
  13. Hi KakNor...sedapnye kedua2 kek tuh!!! Rajin lor akak! :D

    Selamat Datang ke Puchong...hehehe! :D

    ReplyDelete
  14. salammm


    sedapnya kek ituew...

    selamat bercuti buat kak nor sekeluarga :)

    ReplyDelete
  15. Salam Nor cayang. Selamat Bercuti & rihatkan minda.... cepat2 balik, miss you!

    ReplyDelete
  16. wahhh.. kak nor nak gi holidayyy dari masak2... *lambai2 kak nor.. ingat daku lam percutianmu kak nor. kikikiki

    ReplyDelete
  17. laaa..akak gi bercuti rupanya..patut ler tgk dari tingkap umah td dapur akak x berasap..hihi.. selamat bercuti kak...coti2 msian yerr....jelesnya daku..rasa nak lari dr umah smbil berstokin jer..eheh

    ReplyDelete
  18. Salam K.Nor...wah x berasaplah dapur K.Nor sminggu yeee...!!.
    Slmt dtg ke Puchong....

    ReplyDelete
  19. salam..
    selamat bercuti k,.nur
    ayu ada bawa award nie..karang bila habis holiday sudi2 ambil yer

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/award-masakkan-dari-blogger-mas-duniaku.html

    ReplyDelete
  20. Salam...Selamat Bercuti Kak Nur...Semoga Selamat Dalam Perjalanan...

    ReplyDelete
  21. selamat bercuti ye kaknor... :) semoga bergembira bersama keluarga..

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum buat semua...

    wahhh ramainya peminat setia SecubitGaram ya... hehehe... mekasih buat Ummi, Sue, Nieza, Yatie, Che Mat, CT, IM, Min, K.Rose, Umialya, Dayang, Wanie, Love, Sepatu Hijau, Along, Jiya, Sue, Ina, Ayu, Lin dan Min yg sudi singgah dan terima kasih atas wish tu semua.. aminnn.. mudah2an dimakbulkan..

    smoga kita jumpa lagi ya... rindu betul nak BW :)

    ReplyDelete