f Secubit Garam: Sosej Puff II

N3 Terkini

Saturday, December 11, 2010

Sosej Puff II


Menu petang ni setelah tak ada n3 di sebelah pagi, Sosej Roll. Layan gambar aje la ya sbb tuan rumah ketandusan idea nak mengomel. Tak per kan ^________^


13 comments:

  1. salam kak,yummy sedapnya

    nak 1 hehe

    ReplyDelete
  2. pia >> salam pia.. sbb pia pengomen pertama, silakan amik.. satu jer ya.. hihihi

    ReplyDelete
  3. salam nor..nanti bila tuan rumah dah rajin..resepinya ye..he he..

    ReplyDelete
  4. k.erna >> w'salam.. resipi perlu gak ke.. sbb sama jer cara dgn sosej puff yg lain, balut jer pastu kelar2. ke nak tengok the making? :)

    ReplyDelete
  5. Salam K.Nor,
    Cantik dan kemas je hasil air tangan akak....sukalah tngk sosej puff ni..suka lagi klau dpt merasa....kih3..

    ReplyDelete
  6. salam kak nor....puff ni memang tak jemu dimakan kan kak....sedapnya tengok sosej puff akak ni...
    mas baru jer sampai rumah....he..he...keja bnyk nak buat ni....merayau sini dulu...

    ReplyDelete
  7. pergh....emang lepas ni leh panggil power puff lady arrr...he3....emang dah expect kak nor wat puuf recipe ni kan....mmm kretip2!!!

    ReplyDelete
  8. kak nor,tgk gambar pun dah nmpak sedap..
    lapar pulak tengah2 mlm nie.hehe...
    (=

    ReplyDelete
  9. kak Nor sedapnyer... budak2 suka ni.. yum!yum!

    ReplyDelete
  10. kak nor, sedapla sosej puff tu. dapat cicah dgn cili sos measti makan xsmpai xhengat org lain nih,hehhehe....

    ReplyDelete
  11. yatie >> salam yatie, anak2 jer duk pulun makan yg tu. si emak tak sempat merasa pun hihi

    mas >> mesti sibuk bukak kedai dobi tu kan.. hehe

    ayu >> errrrrkkkk!! dah bg title pulak dah ya.. hehe tak yah la.. org lain buat lg cantik dr k.nor tu :)

    nur >> nak offer pun dah abis la nur :)

    azlita >> tu la, si bongsu k.nor bukan main lg makan dgn sos cili

    mimiey >> mmg syok mimiey.. luqman makan sikit pun dia tak ingat ke mimiey tu.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Nor... nak in d making of lerrr.. hehehe

    ReplyDelete
  13. ma >> hehehe.. nanti la nor letak ya.. tungguuuuuuuuu :)

    ReplyDelete