f Secubit Garam: Promote Time :)

N3 Terkini

Thursday, December 9, 2010

Promote Time :)

New N3?
Scroll down please :)


Salam buat semua..

N3 kali ni K.Nor amik kesempatan utk menguar2kan satu blog baru. Baru lagi nih, tak sampai sebulan lg umurnya tu. Blog yg berkisar kehidupan seharian di K.Terengganu dan akan diperluaskan ke daerah2 lain di negeri Terengganu, insyaallah. Nak tau tempat2 menarik sekitar K.Terenganu atau apa2 info bergambar boleh la ke blog EXPLORE TERENGGANU ni. Sudah tentu la banyak gambar2 yg ditayangkan kat situ. Boleh la BW sambil menatap gambar2 hasil tangan beliau sendiri.

explore terengganu

Penghargaan buat Love, yg telah jadi follower terawal di blog tersebut setelah malam tu K.Nor tersilap letak link blog tu masa buat komen kat blog Hana Memories. Masa tu K.Nor duk ralit godek2 widget dlm Explore Terengganu, tak ingat nak log out. Tup2 gi klik rumah Hana dan tertinggal komen. Cepat jer Love terjah ke sana dan terus jd follower kan Love. Mesti betul2 jd peminat En Tolahah kan Love hehe.. Thanks a lot ya Love, from both of us :)


Tak yah cakap banyak, jemput la ke blog EXPLORE TERENGGANU ..sama2 kita explore Negeri Terengganu... na na na Ganu Kiterrr!! ^____^

6 comments:

  1. I'm En Tolahah's photography secret admirer kak! Been watching him closely in another thread before where he post lots of beautiful pictures. Hehehe!

    And yes, terjumpa link Explore Terengganu tu while akak commented at KakHana's blog. Terus bungee jump je! ^___^

    My Hubby been to KT many times before and he told me it's a nice place to visit. He also told me that I'll love the place simply for the food, coz I love Malay food! :D

    But, if I ever visit KT...I'd love to see U too ;)

    ReplyDelete
  2. heeeeeeeeeeeeee....tgh break study ni.....waaaaaaaaa....cantik2 gambar cik abg kak nor amik arrr..................

    ReplyDelete
  3. salam kak

    Subhanallah...nak pengsan jap
    cantiknya :)

    ReplyDelete
  4. love >> wah wah... he had a big smile tau love bila baca komen love nih.. hehe thanks a lot dear for yr support :)

    kalau nak dtg ganu, give me a message first ok.. really want to meet u, face to face! hehe

    ayu >> jgn break lama2... gi study nun :)

    shah >> mekasih banyak2 shah dr k.nor dan suami :)

    pia >> salam pia.. uik.. jgn pengsan sini, payah nak antar pia balik rumah kang .. hehe

    ReplyDelete
  5. Salam akak ^_*

    blog yg ditunggu2 utk kite kenal negeri ghanu...TQ

    ReplyDelete