f Secubit Garam: Akhirnya ... 1000

N3 Terkini

Friday, December 31, 2010

Akhirnya ... 1000





Alhamdulillah.. akhirnya dah mencecah angka 1000 follower SecubitGaram smlm. Sebelum ni duk jeling2 tiap2 hari, bila la nak cecah angka 1000 tu dan sapa lah agaknya follower bertuah tu. Tup2 bila baca n3 Double Happines tu (sepatutnya jd trip
le kut hehe) baru perasan bila Love beritau dia yg dah jd follower ke 1000.. Congratulation & Thank U So Much Love!! Tak sangka Love yg jadi follower ke 1000 tu.. hehe

Sori!!! Lupa nak letak td padahal dah siap snap smlm dan save dlm fail.. hehe


Terima kasih buat mereka2 yg dah jd follower SecubitGaram. Tanpa mereka semua ni, takkan tercapai angka 1000 tu kan.. Semoga akan terus bertambah follower SG dr masa ke semasa.



Sejambak mawar merah ni special utk Love yg dah jadi follower ke 1000 SG. Thanks again dear :)
** sori ya Love, lambat sket n3 ni keluar, smlm tak larat nak gi beli roses :)


updated :

ish3.... ramai pulak yg merajuk bila bg Love sorang jer red roses ni.. Dah dia yg jd follower bertuah ke 1000 tu kan.. hihihi.. Ok.. ok... nah utk yg lain.. amik roses ya.. Yg merah spesel utk Love aje tau.. yg lain2 amik yg kaler2 ni.. cun gak kan :)

Ok pilih yg mana berkenan :)


33 comments:

  1. waaaa..dah 1000! heee~ tahniah kakk! =)

    ReplyDelete
  2. umialya >> uikkk... utk follower ke 1000 jer tu.. kalau nak jugak kena mintak sekuntum dgn love ya.. hehe

    syufaa >> alhamdulillah.. mekasih.. :)

    zawani >> alhamdulillah.... mekasih zawani :)

    ReplyDelete
  3. Salam K.Nor,
    Tahniah kak...moga terus suksess dan berkongsi resepi2 yg malatoppppp...

    ReplyDelete
  4. yatie >> salam yatie.. mekasih..mudah2an dipermudahkan segala urusan utk berkongsi ilmu kat sini .. :)

    ReplyDelete
  5. OMG...such gorgeous roses for meeeee!!! All the while I thought was following U kak...ye la ur blog page is on my bookmark kan! hehehe ;)

    Thank you so much for the bunch of roses...takpe susah2 akak gi beli! :)

    Anyways, congratz on achieving 1000 followers to Secubit Garam!!! :D

    ReplyDelete
  6. eeee tak aci la kak Nor ita pun nak jugak sejambak mawar merah tuu....
    BTW tahniah kak Nor...nanti share lagi resepi dan pic masakan yg cun2...

    ReplyDelete
  7. Hehehe...kak! U r so kind...

    I've posted your roses! :D

    ReplyDelete
  8. love >> hehe.. suka ek... special for love sbb tau love suka red roses :)

    & thanks sbb siap buat n3 .. malu ler hehe

    ReplyDelete
  9. ita >> hehe.. jeles ek.. akak dah letak yg sejambak lg utk ita dan lain2 tu.. amik la ya :)

    ReplyDelete
  10. salam nor..akak dah le sedang kemaruk buat kek ni he he..
    nor tunjuk pulak gambar kek yang cantik ni..cuma takut tak menjadi je..
    akak ni jenis..tak seni tangannya..kalau buat apa2 ikut resepi tu.
    .rupa tak cantik..nasib baik..rasa ada..sedap..habis dimakan..

    ReplyDelete
  11. TQ kak Nor ita bawak balik semua lah... nak letak atas meja tuk raya thn depan hihihi :) cantik tu..!!

    ReplyDelete
  12. Salam kak Nor,
    wah kita pun nk juga bunga tu...cun tu...hehe btw tahniah kak semoga thn baru 2011 nanti membawa semangat baru dlm berkongsi ilmu dan berkongsi resepi yg best-best lagi..:)

    ReplyDelete
  13. Laaa, susah2 je k.nor g kedai beli sejambak rose buat kita semua.

    Terima kasih banyak2

    errrmmmmm...saya nak ambik yang kaler putih - suci menandakan x majuk lagi.. he3

    ReplyDelete
  14. Ohhhh.. terlupa lak

    http://mimialya.blogspot.com/2010/12/yeay-dapat-rose-terima-kasih-secubit.htm

    ReplyDelete
  15. Wah! hebat kak nor. Saya jadi follower yg ke 1007 pulak lah ye..:)

    Salam kenal kak...:)

    ReplyDelete
  16. jiya yg ke 1008... nak kekkkk free satukkk! akekekekekke... selamat tahun baru 2011 esok kak

    ReplyDelete
  17. tahniah nor..semoga cepat2 mencapai angka 2ooo pulak ya..
    semoga kita di ketemukan jua suatu hari nanti kan..
    selamat tahun baru..!!..

    ReplyDelete
  18. k.erna >> salam kak, cuba dulu.. mudah jer cam buat kek biasa gak. cuma bahagi 3 adunan pastu buat layer cam biasa dan ratakan. ayah serbuk koko dgn guna penapis teh biar rata2 menutupi keseluruhan adunan pastu letak layer yg ke2 dan ulang sampai abis layer ke tiga.

    jgn buat nipis2 sgt satu2 layer tu nanti bila dah tabur serbuk koko dan letak next layer, masa kita nak ratakan tu, serbuk koko tu akan 'mengikut' aduann atas tu.. try la.. insyaallah jadi tu

    ReplyDelete
  19. azlita >> boleh2.. bunga tu gerenti tak layu walau 5x raya hehe

    nieza >> insyaallah.. mekasih nieza :)

    umialya >> tu tanda kasih k.nor pd semua, tak kira la pengunjung ke, follower ke.. semua sekali :)

    mekasih ya siap buat n3 lg.. hihi

    ReplyDelete
  20. yus >> mekasih yus, tak kira la yg ke 1007 pun, semua akak hargai.. :)

    slmt kenal2 ya yus, mekasih singgah sini :)

    jiya >> takyah nak ngengada, td dah makan kek keladi.. patutnya kena bg akak la kek kan :P

    happy birthday buat king ya :)

    del >> yr welcome... happy new year too :)

    k.anim >> amin.. mudah2an dimakbulkan agar dpt jumpa ya..

    2000 follower? agaknya 3 tahun lg kut :)

    ReplyDelete
  21. Selamat tahun baru kak....errr..munge tu tahun baru..kite amik tau.....:)

    ReplyDelete
  22. Happy New Year, Kak Nor!

    baru prasan ade roses...tq so much. mmmuahhh!

    ReplyDelete
  23. ayu >> slmt tahun baru gak buat ayu sekeluarga.. mudah2an kita semua selamat bukan tahun aje yg selamat ya.. hehe

    silakan amik :)

    dayang >> happy new year gak buat dayang yg dirindui :)

    yr welcome.. mmmmmmuah balik :)

    ReplyDelete
  24. Happy New Year Nor cayang...! Wah, hebat ada >1000 followers, tahniah! Semuga 2011 lebig sukses lagi...!

    ReplyDelete
  25. Happy New Year KNor! 1000 followers? woahhhh congrats!!

    ReplyDelete
  26. Tahniah kak nor..dan selamat tahun baru 2011....

    ReplyDelete
  27. Tahniah Kak Nor. Semoga akan terus maju. Harap2 kita nanti pun leh dapat cam K nor gak. Tapi cam susah je pasal 2010 ada 2 orang je k nor & hana. Kah..kah..kah

    ReplyDelete
  28. along >> salam along, alhamdulillah... tak sangka jugak dpt camtu padahal blog ni blog biasa2 jer hehe

    insyaallah.. mudah2an hendaknya

    rima >> happy new year buat rima, sonia dan hubby :)

    thanks ya.. :)

    che mat >> alhamdulillah.. mekasih che mat, ni tak la setanding tiffinbiru. tp akhir2 ni kena gak tempias dr tiffinbiru bila che mat dah ubah blog list kat situ ..mekasih banyak2 ya.. :)

    slmt tahun baru buat che mat dan famili

    sam >> slmt tahun baru gak buat sam.. insyaallah.. kalau rajin update blog dgn n3 yg menarik minat ramai, insyaallah blog sam boleh.. kena rajin blogwalking dan follow blog lain ya..

    ReplyDelete