f Secubit Garam: Help!!

N3 Terkini

Monday, December 13, 2010

Help!!


Wah... Gempak tajuk kan.. hehe.. Betul la tu.. Help!! @ Tulun!!! Memang nak mintak pertolongan sapa2 sj yg tau ni..

Baru2 ni ada K.Nor BW dan terjumpa resipi topping coklat yg boleh tahan lama/tak mengeras balik (dlm 2 minggu kalau tak silap) dgn hanya letak kat luar esbok. Kalau tak silap gak, bahan2nya cuma cooking chocolate dan minyak. Memang  mistake K.Nor tak copy dan save resipi tu. Harap2 sgt pd sapa2 yg tau atau pada sapa2 yg ada resipi topping coklat yg tahan duk kat luar esbok ni boleh bg resipi tu ke K.Nor.. please.. please... please.. fuh... merayu sakan nih!

K.Nor akan letak n3 ni melekat kat atas ni utk 1 hari. Insyaallah esok n3 ni akan mula bergerak turun balik dgn harapan ada org perasan dan ingin kongsi resipi tu dgn K.Nor dan yg lain2.

9 comments:

  1. huhuhu... alahai... siannya kakak ku yg sorang ni... K. Nor dah cuba check kat "history"??? .. biasanya history utk website yg kita penah masuk ada tersimpan at least utk past 1 month... cuba browse balik satu-satu... kot terjumpa semua blog tu...

    ReplyDelete
  2. salam kak nor...mas tak tahu lak resepi tu..harap2 kak nor jumpa yer....

    ReplyDelete
  3. Demam HDR dah kembali! jom layan....^_^

    ReplyDelete
  4. aile >> camna nak cari, BW bukan sikit dlm sehari, tambah lak dah 2 minggu kut.. dah la anak2 pun sama naik guna pc ni, cuti sekolah ni kan.. hu hu

    mas >> harap2 camtu la mas, mudah2an tuan blog tu masuk dan tengok n3 ni kan .. kalau tak kena try & error sendiri la jawabnya

    saiful >> erkk...akak tak minat ler HDR hehe

    ReplyDelete
  5. nnti zura tlg surf kot2 ada terjumpa resepi tu.. menarik jugak kan resepi tu.. kalu guna choc+whip x tahan lama ke kak?..

    ReplyDelete
  6. zura >> rasanya tak tahan kut sbb whip tu berasaskan susu kan.. yg akak tengok tu hanya choc + oil.. tu yg akak rasa dia tahan lama duk kat luar

    mekasih ya zura :)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan kak nor=)suke la bace blog k.nor..hihihi..sy br je nak b'jinak ngn dunia blog ni...minta tnjk ajar ye..hihih.
    saya org trg jgk=)

    ReplyDelete
  8. salam k.nor...dah jumpa blom?rupanya benda yg sama zla dok cari selama ni, sbb biasa buat kek coklat, topping dia sgt cpt mengeras:(

    ReplyDelete
  9. zawani >> salam zawani.. slmt kenal2 gak .. mekasih ya sudi singgah dan komen kat sini.. jgn segan2 dtg lg ya..

    slmt dtg ke alam blog ya.. :)

    zila >> belum jumpa la zila, k.nor rasa kena try & error gak la..

    kalau utk wat topping kek coklat ada banyak resipi yg tak mengeras, yg k.nor nak ni cam yg choc hershey tu, cair jer walau duk kat luar..

    ReplyDelete