f Secubit Garam: Egg In Toast

N3 Terkini

Saturday, December 4, 2010

Egg In Toast

Rasanya dah ramai yg cuba Egg In Toast ni kan. Rasanya K.Nor jer yg terlewat. Tak per la, lewat2 pun buat jugak kan. Memang mudah sgt2 nak buat menu breakfast yg sedap ni. Tp tak leh la amalkan tiap2 hari, mau tinggi menegak nanti kolestrol hehe...


Kaedah dan resipi K.Nor cilok2 kat rumah org Sedenak nun. Sapa2 nak tengok boleh ke SANA.. Rasa kurang rajin nak ngopipes pg ni.. Episod curi gambar tak abis2 lg tu. Petang smlm Kek Coklat Kukus yg baru jer Ummi publish pun kena curi gak.. Mana la Ummi tak panas.. ermmm... Bila la perkara ni nak bertitik noktah ya.. :(


Lebihan roti yg diterap tu, K.Nor sapu dgn butter dan goreng dlm pan. 
Nak bakar sama2 dgn roti tu pun boleh :)


9 comments:

  1. Jeng jeng jeng!!! I'm here for that yummy toast.

    Cheer up KakNor..I know how it feels. Hope this will come to an end. Take care ;)

    ReplyDelete
  2. ermmm. knor x sertakn resepinya sekali, terliur je.. nmpknya kena jugak g jmpa gak CMG, dia tgh hot pg ni.. mnta2 dah sejuk..

    knor bukan takat kena check kolesterol, tekanan darahpn kena gak sbb pagi2 dah ader isu panas gara2 copypaste tnpa izin. hu3, sabar ye kak!!

    ReplyDelete
  3. love >> morning dear!!! cepat jer sampai kalau post bf ya.. jom kita makan sama2 :)

    thanks dear, harap2 gitu la ya.. smile!!! :)

    umialya >> baik2 gi ngadap YB Sedenak tu ya.. hehe.. dia tengah bz nak nyambut kedatangan chef tersohor tu :)

    haha.. rasanya tak naik lg tekanan darah saya ni.. setakat ni boleh bersabar dan cool lg.. lg pun bila baca komen umialya ni dah buat saya gelak! tak per, alat check tekanan darah mmg dah ada kat rumah ni.. don't worry :)

    ReplyDelete
  4. salam k.nor..cikmin belum pernah cuba juga egg tost ni..terasa tekak nak mencuba bila tengok gambar k.nor ambik ni..sedap ye kak?

    ReplyDelete
  5. kak nor..saya tak buat lagi yang toast ni... hmm moga ada la titik noktah nye..insyaAllah

    ReplyDelete
  6. sedappppppppppppppppppppppp..... tergoda ai... hehehe

    ReplyDelete
  7. min >> rasa roti bakar dan telur 1/2 masak. try la.. sedap, insyaallah anak2 pun tertarik nanti :)

    izah >> amiin....

    try la buat izah..mudah jer tu

    ana >> bagus la kalau u tergoda, nanti u buat yaaa... :)

    ReplyDelete
  8. saya dah cuba mlm td tp dihiasi dek sos tomato n ditabur lada sulah bah. atas, sedap!! rasa cam benjo je, anak2 suka, 1 keping sorg x cukup, nak tmbh xleh sbb roti n telur dah abis.

    nak wat n3 mengenainya xleh sbb kamera rosak n sdg dibaiki

    ReplyDelete
  9. umialya >> alhamdulillah.. seronok kan bila masak2 anak2 makan dgn berselera gitu..

    owhh baru jer plan nak gi tengok kat rumah td.. next time buat lak ya.. :)

    ReplyDelete