f Secubit Garam: Gader2 @ Puchong

N3 Terkini

Monday, December 27, 2010

Gader2 @ Puchong

Dah seminggu gambar2 ni terperap dlm fail. Tak per la kan, better late than never.. Kena letak gak kat sini, at least sebagai kenangan di masa akan datang. Bukan senang nak gader2 camni. Almaklum lah, K.Nor ni duk jauh di Tganu. Bukan senang nak ada peluang nak gader2 dgn geng2 forum or blogger ni :)

Haifa Hadhirah

Masa plan nak ke Puchong baru2 ni, K.Nor ada contact Lily (Lilydvalley MyR) beritau yg K.Nor sekeluarga ada nak ke sana. Pastu tanya la mdm ni, dah gi tengok bb Zie@Ziehelmy MyR ke belum? Bila Lily jawab belum gi lagi, terus ajak dia gi sekali. Pastu pakat la dgn Lily nak gi hari Ahad, 19 Dis tu. pastu plan dgn Lily nak ajak geng2 forum MyR yg lain spt Izah, Kakyu, Bee, Rabiatun, Ton, Hani@Hunny, Ayu.. Mulanya K.Cik pun plan nak join gak. Tapi bila tiba hari nak jumpa tu, ramai yg tak dpt join.. sedih gak rasa.. tak per la.. Tak ada jodoh nak jumpa la tu kan.. Yg hadir cuma K.Nor, Lily dan Bee. Hani pulak 'paksa' hehe kita org ke rumah dia lepas dah ziarah Zie dan bb nya tu. Kiranya paksa dlm rela la kan..


Dari rumah Zie, kita org naik kereta Lily ke rumah Hani di Puchong Perdana. masih gak sesat tp tak la lama sgt. Alhamdulillah.. sampai gak rumah Hani. Hani dah siap dgn mcm2 hidangan atas meja. Kiranya kita org buat potluck la kat rumah Hani tu. Bee bawak savory puff dan Lily pulak bawak cuppies. Seronok betul dpt gader kat rumah Hani, walau secara kecil2an jer. Lepas makan, kita org solat Zuhur pastu berangkat pulang. Mekasih buat Hani yg sediakan mcm2 juadah utk kita org aritu. Ada Mee Bandung, ciskek dan Puding Laici. Sendat perut balik rumah aritu hehe. Mudah2an diizinkan Allah agar kita dpt jumpa lagi di lain waktu..




Part yg paling best nih.. heeeeeeeee... nak tayang gak, tak kira! Jgn ada yg jeles ya.. Ni bukan hadiah tp K.Nor bayar tau! Imported! Memang betul2 suprise bila Lily buka boot kereta dia dan nampak kotak ni. Dah lama duk ngidam benda alah ni.. Duk ngendeng dgn "yg sorang" tu sbb berkenan sgt2. Si pengirim/pembeli tu kirimkan benda ni melalui SIL Lily yg kebetulan ke "sana" Alhamdulillah... seronok tak terkira bila benda dah depan mata! Rasa nak call jer si pengirim tu.. hahaha... Mekasih banyak2 buat *** yg sudi belikan utk K.Nor Cupcake Stand ni dan mekasih banyak2 gak buat Lily (yg pandai simpan rahsia hehe) serta SIL Lily tu.. mekasih daun keladi semua ya... psst!! *** kalau ada lg yg cun melecun beritau la ya.. boleh order lagi nanti.. hahaaa..

Simple but very2 nice!

Dan ni pulak gift dr Bee dan Hani... Mekasih banyak2. Segan sungguh sbb tak sempat nak beli apa2 sebagai buah tangan aritu.. hu hu..



*Maaf ya, mutu gambar2 kurang memuakan, sbb guna kamera tecik jer. Kamera gedabak gi ikut tuannya outing kat Zoo bersama geng2 foto hehe*


8 comments:

  1. seb bek tak jeles sebab cikmin dah ada jugak cupcake stand imported ni... :P wah best geder2 kan kak nor.. :) agak2 kalau cikmin ke tgganu ni..boleh la kot jumpa kak nor? *buat muka tak malu je tanya*

    ReplyDelete
  2. Hehehehe...
    Banyak lagi yg cun melecun :-).
    Suruh Lily tanya SIL dia bila nak dtg sini lagi. Pastu boleh I belikan n kirim ke dia (kalau Lily n SIL dia tak kisah lah, hehehe).

    ReplyDelete
  3. i followww...
    simple tp menarik blog ni..

    sy budak br blajo so tgh cr sifu... =D

    ReplyDelete
  4. arghhhhh...fengsang tgk cake stand tuh..nak cri jugak.... :(

    ReplyDelete
  5. wah k.nor...sronok die dpt cup cake stand tu yer..hihihi
    k.nor duk trgnu katne ek?

    ReplyDelete
  6. seronoknya dpt gader2 ngan cyberfriend... selalu dok sembang online je... bila dpt sembang face to face mesti lagi seronok kan..

    cake stand tu sungguh menawan!!

    ReplyDelete
  7. salam kak

    rindu pia x?hihi

    seronoknya kak

    pia pon suke peram gmbr hihi

    ReplyDelete
  8. min >> tau la min tak jeles sbb yg kita punya ni serupa jer.. dtg pun dr tuan yg sama hehe..

    meh la min, nk datang ganu roger awal2 ya :)

    LG >> NAKKKKKKKKKK!!! hihi.. tapi kan, tak tau la SIL lily tu nak tulun bawakkan lagi atau tak, aritu pun dah pot pet pot pet bila kena bawak berkotak2 hihi

    qaseh johanna >> tq sudi follow blog biasa2 ni.. slmt kenal2 dr k.nor ya.. :)

    waniey >> fengsang tu kat atas katil ke? hihi..

    sori ler, benda datang dr jauh ni, nun dr ausie :)

    zawani >> mmg teramat seronok.. sengih hari2 :)

    k.nor duk k.trg jer

    madiha >> k.nor dah pernah jumpa dgn dia org tu sebelum ni.. kita org mmg rapat dan mesra dr dlm forum myr lg :)

    pia >> salam pia..

    PIA!!! rindu pia dan komen pia gak! hihi pia kan pengomen tegar akak :)

    ReplyDelete