f Secubit Garam: AWARD YG TERLEWAT

N3 Terkini

Friday, July 29, 2011

AWARD YG TERLEWAT

ASSALAMUALAIKUM..

Org dah lama gantung dan abis demam award ni tapi K.Nor baru jer boleh gantung hari ni. Sebenarnya CT bagi award ni minggu lepas masa tu blog tengah warded. Bila blog dah ok ni baru boleh tunai janji dgn CT utk gantung award tu. Smlm cari la award tu kat rumah CT tp tak jumpa terus K.Nor tanya CT kat fb. Pagi ni, bila bukak jer fb terus nampak CT dah siap letak kat fb dan award pun siap diletak frame.. hehee.. tq.. tq.. Baik hati CT Delima ni kan.. Mekasih banyak2 ya CT atas pemberian award ni.. 


Erk.. Stylish? Hahaa... Tang mana la K.Nor ni stylish kan.. Mana bergaya sakan, ala kadar jer. Umur dah 40an ni, dah tak berminat nak bergaya sakan. Apapun mekasih banyak2 atas ingatan CT pd Nor dan rasanya Nor tak panjangkan la award ni pd blogger lain sbb rasanya dah ramai yg terima kan. Terima kasih sekali lg.. :)

2 comments:

  1. As'salam Nor

    Terima kasih sudi gantung award ni. Tang stylist tu kita2 jer yang tahu...hihihi.

    ReplyDelete
  2. ala k.nor yg penting kita ada semangat kekawanan kan...uik ada ke perkataan tuh.. heee

    ReplyDelete