f Secubit Garam: Yuhuuuuuuuuuuu ^____^

N3 Terkini

Monday, July 25, 2011

Yuhuuuuuuuuuuu ^____^

ASSALAMUALAIKUM...








53 comments:

  1. miss miss misss.. ehehe..waahh selesanya banglo kak nor.. sofa rage ribu2, empuknyer..tenggelam montot ai.. ekekekeke

    ReplyDelete
  2. selamat kembali nor..dan tahniah..cantik rumah baru..brubah wajah rupanya patut cuti lama.

    ReplyDelete
  3. walaupon ketinggalan keretapi x terkira gerabaknya, tetap nk CHECK IN gak rumah baru ni.... ekekeke... nk cek in 1 minggu, makan semua sponsor by secubit garam... heheh... congrats kak... ;)

    ReplyDelete
  4. misssss you kak norrr.....
    wahhhhh.....cantikkk langsir baru....

    ReplyDelete
  5. Kak norrr misss uu like crazy,Cantiknyer umah baru,mesti mahai kan,sy xmampu la nak buat umah camni kak nor,Cantik bangat..Cepat kak klq resepi baru2 lak..

    ReplyDelete
  6. yuhuuuu!!!miss miss miss u alot...
    selalu dtg tgk rumah masih menyepi.... welcome back Nor!!

    ReplyDelete
  7. welcome back kak Nor cyng!!...wahhh tahniah kak...secubit garam dah berwajah baru dgn domain sendiri...tahniahx2..sukax2.:)

    ReplyDelete
  8. wah...! pasang lampu baru ye... dapur nampak lebih terang & luas... selesa sangat kita duduk santai2...

    ReplyDelete
  9. welkam back k.nor!hehe miss u sooooo muchh!!

    wajah baru..semangat baru ni..hehe suka2!

    ReplyDelete
  10. opsttt...ingatkan salah rumah tadi...tengah skodeng ayam goreng... dok perati betoi2, betul ke ni...amboi akak...dapat umah baru dah ye...tahniah...tahniah...semoga terus semangat berblog... :)

    ReplyDelete
  11. wahhhh...berwajah baru..!! tahniah2.. =))

    ReplyDelete
  12. yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....miss ya.....padanlah menyepi...nak naik umah baru yer.....gud!! Gud...la lepas ni kene jamu kita makan puding balkis la....:)atau kerabu cajun....:P, muahahaha..

    ReplyDelete
  13. welcome back nor.takde lah jadi cik anon lagi...:)

    ReplyDelete
  14. Dah agak dah hari tu yang Kak Nor menyepi sbb surenya sbb nak pindah rumah banglo baru, serba serbi baru :-).
    Macam ni bolehlah kita buat kenduri doa selamat aka house warming party ye, hehehe.

    ReplyDelete
  15. Dtg ngan baju lip lap lip lap
    Curlasttt akak masuk umah serba baru
    Header itew ai suka ahaks (~_~;)

    ReplyDelete
  16. welcome back kak! comey la dapur baru,pasni tentu tambah mengancam! :)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum kak NOr........
    wah!!! dikau kembali ya.......

    muah2....
    miss u

    ReplyDelete
  18. Salam Nor....waaaahhh, tahniah dengan domain baru mu...hehee... betul x kita teka...kena kasi hadiah taauu...cantiiiikkk!

    ReplyDelete
  19. kak nor..kan oyak doh...musti demam sbb nk masuk umah baru nih....hahaha tahniah...satu peningkatan....nnti xdek laa fenin2 dgn masalah blogspot kan...

    ReplyDelete
  20. dari kuala trengganu ke kg baru
    singgah sebentar di kuala belat
    wah wah dah kembali dgn dapo baru lepas ni nor kembali la ligat

    jom minum bali
    selamat kembali

    hehehee...

    ReplyDelete
  21. hahhahah...tersalah tempat la saya komen tadi...kekekek....tahniah kak nor atas rumah barunye....:)

    ReplyDelete
  22. miss..miss..uuu...wah!! cantiklh nor...jakun jap tgk atas bwh..smuanyer baru..ops...spai lupa nk beri salam...Assalamualaikum....boleh msuk heheee...

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum KNor,
    eehhhh ingat salah umah tadi...owww ghupernya umah akak kesayanganku....tahniah kak, moga terus sukses....selamat hari raya sbbb dah tukar langsir baru...kih3...sowwy kak, guwau jekkkk....

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum..dtg bertandang ke banglo baru kak Nor..berkilau-kilau gitu :)

    ReplyDelete
  25. Truly fresh looking home!!! I likeeee :)

    ReplyDelete
  26. tahniah,domain sendiri tu,wajah pun baru:))

    ReplyDelete
  27. wag bestnya masuk rumah baru kak nor.. tahniah kak

    ReplyDelete
  28. sori, kakk rose tetinggal ketapi.... tahniah Nor, rumah baru n domain sendiri.... hebat sifu masak2 kak rose ni...jgn lupa jemput bila buat house warming nnti... nak makan puding yg bermacam tu....cedapnya..

    ReplyDelete
  29. Salam ukhwah...tahniah kak nor semoga terus maju jaya!

    ReplyDelete
  30. wauuu!!!..hari raya umah baru...serba baru..

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum akak nor...
    wah miss u ler akak nor cayang.... selamat kembali akak... waaah berseri2 rumah baru akak tau...

    ReplyDelete
  32. rindu giler saya ngn kak nor..sampai meroyan saya menunggu pasal kak nor lama sgt bercuti..hehehehehe ;0).
    wah!kak nor...cantik rumah baru...kini punya alamat tetap ;0).

    ReplyDelete
  33. Nor...ingatkan masuk salah umah,cantik umah baru...nanti jgn lupa gantung langsir baru ya...selamat kembali..

    ReplyDelete
  34. congrate sis...domain sendiri yer...moga terus bersemangat utk berkongsi resepi...

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum tuan rumah...cantik2x, tak sabaq tunggu resepi tuk rasmi rumah baru...hehhe:D

    ReplyDelete
  36. Salam k.nor
    welcome back kak ;D congrats ada domain baru...rindu ngan resepi2 baru akak...cantik design umah baru akak nih ;D

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum Kak Nor...wahhh, rumah baru ni sememangnya lebih berseri2 & kemas susun aturnya. Semoga dgn domain baru ni mencetuskan lebih kreativiti & ilham dlm masakan yg sudah sememangnya sy kagumi...Tahniah buat kak Nor!

    ReplyDelete
  38. Salam Kak Nor..

    Pindah ke rumah baru sempena nak menyambut bulan Ramadhan al-Mubarak ke?..Anyway, i loikkee..refreshing!! Siap domain sendiri lagi...tahniah..:-)

    IBUNDA DELIGHTS

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum..
    op cosss i miss uuu bebeh*suara ala gedik2..ahahak..

    Kak Norrr..kak norrrr...alalala...sayang ketat2 kat kak nor sebab guna cat banglo baru kaler kebiru2an..nak gak ah carik cat umah kaler gini..kat kedai mana dapat ni kak?haha..
    Apa2pun TAHNIAH atas kemunculan akak dgn domain sndiri..
    Nih dtg lewat tp nak demand makan sedap2 buleh yer kak..

    teh tarik special 1!

    Wehh..izahdaut tak sampai2 lagi ke??aritu tempah gaun last minit..pastu takde kasut tumit nak pakai terompah jer..kakaka..
    Kak nim pun x sampai2 lg ke?tgk malam td dah bertolak tu..mesti sangkut lagi kasut dia tu kak norr..baik akak gi tengok kot2 dah bermalam tepi jalan..hahaha

    sedap2 je ngata org nih..airnya mana kak x sampai2 lagi nih..heee~

    ReplyDelete
  40. Ehh..eh..kak nim ada rupanya...tak perasan lak tadi..duk tersepit kat tengah2 tuuu..maklum laa,kecik molek katekan.haha..ampunn kak nim..tolong amikkan air kak..*kaver malu ngan kak nim
    ekeke..

    ReplyDelete
  41. Tahniah kak non... Kak non tukar kak nor balik kan... Eh eh sueeee.. Ngata org. Ketuk sikit pale sue ngan terompah. Sue aku kna pakai trompah sebab aku tema kimono hari ni.

    Kak norrr.. I likeeee.. Suke suke... Mmg lain jauh dari yv lama. Flat tuko banglo kak.. Fuhhhh... Best best. Hehee...

    ReplyDelete
  42. Wah abis tukar perabot baru. Tahniah kak nor. Tema apa nih? Moden style?ke tukar umah terus nih? Flat tukar banglo.hehehe

    Gud luck Kak nor. LOOMOT

    ReplyDelete
  43. as-salam kak nor
    wahhh!!cantik rumah kat nor ni ...dah berwajah baru...

    ReplyDelete
  44. wahhhhh....selamat kembali kak...hehehehe...cantiknyer rumah baru..semua baru yer kak..hihihi

    ReplyDelete
  45. Salam, kak nor. Tahniah..tahniah. Makin berseri sejak dok rumah baru yer... Moga Kak nor makin success lagi selepas ini. Kami pembaca tegar macam era ni cuma mampu sokong dari belakang...

    ReplyDelete
  46. Lama tak de...ingatkan cuti bersalin!! Memang bersalin ya...bersalain rumah!! Amboi3x...cantiknya banglo baru Nor. Bila nak buat house-warming ni??? Jgn lupa jemput ya...

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum...

    alhamdulillah.. bersyukur pd Allah kerana dikurniakan teman2 seperjuangan yg sangat baik hati, memberi sokongan tiap masa dan sentiasa menceriakan hati yg gundah gulana.. terima kasih buat semua yg sudi menjenguk ke sini, meninggalkan komen, memberikan ucapan tahniah dan juga yg mendoakan yg baik2 utk k.nor dan secubitgaramnor67 .. amin.. semoga kita semua sentiasa berada dalam limpah rahmat Allah .. amin...

    mmg sayang sangat dgn semua nih :)

    maaf ya tak leh nak reply komen satu persatu.. tp tiap komen yg diberikan amat k.nor hargai.. semoga ikatan antara kita semua semakin erat dan kukuh ya.. :)

    ReplyDelete
  48. akhirnya. rindu dekat blog kak nor.

    suka tengok masakan2 nie walaupun tak sempat nak cuba sendiri

    ReplyDelete
  49. welcome back kak nor
    wajah baru, imej baru, kelas.... gitu

    ReplyDelete
  50. Bestttt...rumah baruuuuuu.... (^_^)

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum..Fuh sampat gak jejak kaki ke banglo baru k.nor,x buat kenduri doa selamat ke? :)

    ReplyDelete
  52. humairah >> terima kasih.. kalau ada masa cuba la ya.. :)

    roses_leo09 >> tq.. :)

    sue >> mekasih sue :)

    pia >> w'salam.. insyaallah sentiasa dlm doa2 yg dipanjatkan.. sekadar buat house(blog)warming jer.. :)

    ReplyDelete