f Secubit Garam: Sesekali Membirukan Mata Yg Coklat :)

N3 Terkini

Friday, July 15, 2011

Sesekali Membirukan Mata Yg Coklat :)

ASSALAMUALAIKUM..

Salam pagi Jumaat.. Ada yg berpuasa Nisfu Syaaban? Alhamdulillah.. Selamat berpuasa dan selamat berbuka Maghrib karang ya.. Yg tak puasa tu meh layan sarapan. Opsss dah pukul 11.30pg? huhu...Dah lewat baru dapat post entri sarapan ya.. Biasalah.. hari Jumaat kan.. hehe Kali ni kita sarapan omputih style ya.. Dalam proses nak mengclearkan freezer... ermmm.. punah ranah bahasa.. hehe..


Ada daging beger yg digoreng, ada chicken coktail, ada toast, spicy scramble egg with cajun (cajun ya adik2.. hehe) dan tak ketinggalan sedikit tomato dan carrot.. makan dgn sos cili dan juga mayonis... ehhhh.. terlupa la.. airnya mana? jap.. jap.. nak bancuh dulu ya.. tungguuuuuuuuuuu.......... ^___^


Ok.. oligo panas siap! (milo? dah lama tak beli milo sejak dua menjak aritu ler.. K.Nor mmg bukan penggemar milo atau yg sewaktu dgnnyer.. ku minat kopi hehe)  Silakan.... dah makan sila basuh dan kemas elok2 ya... :)


20 comments:

  1. tumpang bf kat sini, oppssss dah nak tgh harii wakakakaka... opssss puasa ke tak ni??? wakakakaka....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum akak...
    sedapnya bf akak nie... suka bf gini.. kalau anak2 lg ler suka kan akak... nie ler yg mereka cari2 kalau bf... :)

    ReplyDelete
  3. fuhh!! sarapan berat ni kaknor.. protein yg sangat melimpah ruah.. kalau mcm ni punya sarapan.. haruslah makan tengahari kul 3 petang.. kekeke...

    re: k.nor.. rasanya sy pernah mention pd k.nor dulu yg ida tu kazen sy masa dia tanya k.nor pasal gambor pantai kemasik yg kaknor pos dulu tu.. ada sy kata.. yg dia org t'ganu yg kerap blk sana (coz parent dia ada sana) tp tak perasan pasal pantai kemasik tu.. sedangkan sy yg balik sekali sekali pun boleh cam pantai tu.. nggeeeeehhhh.... maybe k.nor terlupa.. takper2.. dimaafkan.. hehe..

    ReplyDelete
  4. bf owg puteh sket ek kak....kenyang perut anak2 dapat ibu rajin masak mcm akak ni...

    ReplyDelete
  5. kak nor..saya belum sarapan lagi nih..nak sikit..=0).

    ReplyDelete
  6. saya dh sarapan nasi lemak nih..tp bile tgk menu ni ...terus rasa nak makan lagi nih..hihih

    ReplyDelete
  7. a'kum kak nor.. uih lprnya tgk gmbr tu. nak2 dh masuk waktu mkn, hehe..

    ReplyDelete
  8. sukanya anak2 kalau dihidang begini... tak makan nasi pun takpe...

    ReplyDelete
  9. Kak nor clearkan freezer mesti byk stok baru nak masuk eh! hehe.. cukup lengkap dah menu brunch tu. :D

    ReplyDelete
  10. omputis yer k.nor... beh2x...

    ReplyDelete
  11. cajun yer... ok ok ok ok ok ok cajun.....hehehehe

    ReplyDelete
  12. Kak Nor,sesekali bf gini,mmg lah teramat sedapnya..Cantik lah roti akak tuh,Hehe cajun lagi,i likeee..

    ReplyDelete
  13. Tumpang stengh pinggn knor.. Kak norrrr saya pun tk gmr milo. Enth npa tekk saya rasa minum air karat. Haha.. Ok kak permisiiiii

    ReplyDelete
  14. kak nor, saya dtng nk bf ni haha akak ikut time bf sini la jadi lewat tu...hehe sedap menu ni..kalah omputih ni kak...haha dh try buat baked sandwich semlm memang sedap...sukax3..tq sharing kak:)

    ReplyDelete
  15. As'salam Nor

    Alahhh..anak murid datang terlewat lagi ari ni... hahaha. Tadi kasut terlucut maklum lah nak ikat tali kasut ni panjang sangat.. hahaha.

    sedap ni kalau buat bf tambahan. anak2 bujang tak reti bab2 makan macam ni. akan buat untuk yang suka makan jer lah..hihi

    ReplyDelete
  16. Kita serupaaa..hehe
    Saya dan family pun lama dah tak minum milo..
    mak beli product kohilal ke apa tah tak igt..tp rasa dia best dari milo!..=)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum..

    ika >> syhhhh... org bg bendera pg smlm suruh kibar huhu

    diana >> betul tu.. budak2 mmg suka.. bapak budak kat rumah ni pun suka gak :)

    ratna >> sheshekali ku rasa teghingin.. hehe..

    tu la.. ingat2 lupa la ratna.. memory dah lack ni :)

    lady ayu >> alhamdulillah.. masa sihat ni la nak masak mcm2 utk dia org kan.. :)

    vivi >> nak bg pun dah abis :)

    ReplyDelete
  18. CB >> hahaa besar tangki ya.. :)

    zack >> salam zack.. semoga segalanya dipermudahkan. smoga zack dn bb pun selamat hendaknya.. amin...

    tina >> alhamdulillah.. dgn rezeki Allah..

    amie >> mmg! hehe

    as >> tu la.. peti ku sendat! :)

    ReplyDelete
  19. gee >> yer.. sesekali jer kan.. teringin gak nak mata jd biru :)

    noor >> ye.. ye.. cajun.. cajun.. haha

    ct >> roti tu k.nor bakar guna gril pan

    izah >> air karat?? hahahaha tak best kan :)

    nieza >> agaknya mat saleh pun try menu org melayu ek.. hehe

    dah tengok dah.. mmg cun yg nieza buat.. tahniah ya dah jd anak murid pertama buat homework :)

    CT >> ish.. masih tak pandai ikat tali kasut ke? tu la. dulu2 suka sangat pakai yg zap on tu kan.. hehe

    wan >> k.nor mmg tak suka dari dulu2 lg.. tp sejak mcm2 citer hal milo ni.. ish.. lagi la tak lalu :)

    ReplyDelete