f Secubit Garam: Cuti Yg Dipaksa :(

N3 Terkini

Wednesday, July 20, 2011

Cuti Yg Dipaksa :(

ASSALAMUALAIKUM..


K.Nor dengan berat hati nak memaklumkan yg SECUBITGARAMNOR67.BLOGSPOT.COM akan mengalami sedikit ehhh mungkin banyak gangguan teknikal yg tak dapat dielakkan utk beberapa hari ni. Mungkin akan amik masa 3 -4 hari gitu (sooner will be better, hope so). Harap jangan betulkan lappy atau pc anda kerana ianya tak ada kaitan dgn lappy atau pc masing2. Ianya berkaitan dgn masalah blog ni sendiri dan dlm tempoh tu adalah utk memperbaiki keadaan dalaman blog.

Insyaallah, BW akan dilakukan spt biasa.. rasanya mesti lagi ligat BW bila blog warded ni. Yg tak bestnya tak dapat nak bukak, nak cari resipi yg dah dibuat maupun yg disimpan dlm draf kerana K.Nor sendiri mmg tak leh nak access ke blog ni.. Manyak sedih woo....

Utk CT Delima, award tu akan Nor amik lepas blog dah discharge dr ward. Hope to see u all dearest friends & readers as soon as possible.. Doa2kan semoga sakit blog ku ini tak lama dan dpt segera on air balik.. insyaallah..

Salam...


37 comments:

  1. akak....hu..hu..hu..
    kurang la satu tempat mas nak skondeng....
    jngn cuti lama2 yerk.....
    cepat2 update blog tau nanti.....

    ReplyDelete
  2. Asssalam Nor,
    blog nor kenapa ya?..harap jangan lama2 juga macam mas cakap tu..kurang satu blog nak ngendap..

    ReplyDelete
  3. haishh.. ingatkan sakit kak nor makin teruk.. rupanya blog yg bermasalah.. semoga cepat2 pulih blog kak nor ni... tempat saya skodeng resepi tiap2 hari ni... asyik2 dok 'curi' resepi dari sini.. hehehe.. apa2pun.. eksperimen dapur jangan cuti yer... hehehe..

    ReplyDelete
  4. k.nor,

    jgn lama sangat ye.. rindu la nak drool over makanan yg sedap2 kat sini :)

    ReplyDelete
  5. harap semua masalah cepat diatasi yer kak....nanti rindu-rinduan lak nk terjah dapur akak ni..hehe

    ReplyDelete
  6. Aduhai k.nor..kena virus ker kak...apa pun cpt cpt ler kluar ward yer...ramai yg yg sentiasa menanti tau...muahhhhh

    ReplyDelete
  7. Dah nak Ramadhan ni, masa tu pulak blog Kak Nor ni ada masaalah dalaman ye. Susah lah we all nak cari resipi utk buka puasa nanti, hehehe....
    Harap2nya tak lah lama ye or else ada lah nanti yg meroyan tak dpt berblog, heeeee

    ReplyDelete
  8. kak nor..nape yer blog akak?akak xleh bukak n3 lepas2 ke?baru try jap ni boleh jer?masalah blog ke kak?
    camner nk nyetel bila gini ek?hanya tggu n lihat ke atau ada cara kak?
    hrp2 x lama laa kak nor rehat dari ngentri.

    ReplyDelete
  9. laaa... ini rupanya yg sedih ni. tak peee.. warded sebab nak bagi better lagi kan kan kan kan.. nanti senyum meleret kalau dah elok nanti.. alalalalala... kejap je ye..saboo ye. ni komen ni dapat tengok dak kak nor.. saya copy kat fb nak? hehehheee...

    nanti bila blog dah lawo musti surprise an an an..

    ReplyDelete
  10. owh masuk wad..takpe2...kasi makan ubat ..rehatkan diri yea hihih :D

    ReplyDelete
  11. Akak.. naper kak... masalah dalaman apa?... Bukan berganti pengurusan kan?...

    ReplyDelete
  12. Harap2 kerosakan teknikal ni xdalah jadi jugak kat blog Ummi tuh ha..maklumlah Ummi ni pun x berapa pandai bila bab2 teknikal ni...Moga blog Nor cepat sembuh la eh... Nnt Nor citerkan lah cara perubatan blog Nor ni taaauu..mana tau leh wat panduan... :D

    ReplyDelete
  13. harap blog cpt sihat ye kak...asal kita dpt masuk pun takpe..hehe

    ReplyDelete
  14. owh..blog pun blh masuk ward yer? jgn laa kene kt tun, mati kutu xtau nk wat camner nnti..moga cepat2 kuo ward ye.. menantikan virus2 baru kak nor yg bakal tersebar..huhu

    ReplyDelete
  15. salam kak nor..cam no boleh jadik gitu?? so far mokwo nak masuk blog nor nih boleh ajerr..moga dapat di perbetulakan dengan segera..kalau tak, banyak peminat nangis nanti!!

    ReplyDelete
  16. assalam nor..akak harap cepat jumpa penyhelesaian nya..sunyi la dapur nak menyambut ramadhan nanti kalau tak de secubit garam nanti.

    ReplyDelete
  17. naper ngan blog ni kak nor?
    anyway, moga cepatlah dia baik ;-)

    ReplyDelete
  18. Kak Nor,ala xbestnya,tmpat sy lepak tiap ari nih..Hrp smoga blog akak cepat2 ok ya..Xsabar nak tggu rsepi yg sempoi2 dri akak..

    ReplyDelete
  19. Ayoo...blog k.nor sakit pe ek...? kena berubat kmpong kot... alaah... baru nk tayang ikan goreng cajun...huuuuu...will miss u...

    ReplyDelete
  20. semoga cepat sembuh ya blog.....

    makan ubat selalu ya..nanti bila dah kembali entah2 tuko langsir baru bagai..takpelah blog janji tuanmu boleh BW..dok elok2 dlm ward tu ya..
    :D

    ReplyDelete
  21. kak, dia rindu kat saya kot yg dah lama x menjengah..tu pasal la dia sakit. :))) smg cepat sembuh ya blog..n akak juga yg tgh sok sek sok sek tu. :)

    ReplyDelete
  22. BARU PERASAN, BLOG NOR NI DAH TUKAR DOMAIN DOTCOM EH...SIKIT JE LA TU MASALAH TEKNIKALNYA KAN, HEHEHEE...TAHNIAH LA NOR...LEPAS NI LG MANTOPSSS LAAA...TUKAR LANGSIR CANTIK2 SIKIT EH..

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum akak... wah nak ucapkan tahniah terlebih dahulu kat akak... kerana dah tukar ke .com yer.. diana pun baru perasan setelah akak ummi komen tu... tahniah akak nor... moga lepas nie akan lebih maju lagi ke hadapan...;)

    n ttg masalah blog tu... harap2 cepat ler baik yer...

    ReplyDelete
  24. Semoga Secubit Garam cepat sembuh...ok...tak best la rasanya...tiap hari mesti nk intai dapur Nor tau...

    ReplyDelete
  25. cuti demi perubahan yg lebih baik!

    ReplyDelete
  26. Salam kak nor!! tak pe tuan umah tgh tak sihat tu yg blog pun tak sihat, kita tungggguuuuuu kemunculannnn akakkkkkkkkkkk dgn wajah baruuuu hihihi... omedetouuuu!!!!!!

    ReplyDelete
  27. wah kak maju lagi setapak.. bagus.. sukanya.. dengar akak dah tukar .com.. tahniah kak

    ReplyDelete
  28. err..knp dgn blog kak nor? nmpk ok je..

    ReplyDelete
  29. salam buat semua..

    nadiah >> mmg nampak ok tp ada benda yg tak ok lagi tu..

    1. SEARCH BOX lost function.. bila try search something.. nothong to show.. blank
    2. BLOGLIST (sapa yg dah hapdet) ilang
    3. BLOGLIST (suka tengok deco) pun ilang
    4. iklan2 pun ilang..

    kena bg masa sket lagi pd doc pakar utk menyembuhkan blog ni ya, dan harap semua dapat bersabar spt mana tuan empunya blog yg belajar bersabar ni.. huhu...

    miss u all ^____^

    K.NOR@SECUBITGARAM :)

    ReplyDelete
  30. opsss lupa... sapa2 yg nak mencari resipi sila guna LABELS ya.. kesulitan amat dikesali

    K.NOR :)

    ReplyDelete
  31. salam..kak Nor, bila kuar ward ni?jgn lama2 tau..nak posa dahni..nanti list masakan zla xlengkap 30 hari puasa..heheh

    ReplyDelete
  32. As'salam Nor

    Aduhh..patut ler lengang jer dapur nor ni, apa pun janganlah lama sangat masuk ward ya. dah nak puasa ni rindu nanti dgn masakkan dr nor.
    Tahniah dah ada domain sendiri ya nor.

    Tak apa slow2 lah bila dah okey nanti baru angkat award tu ya :D Terima kasih wish b'day ct ya nor :)

    ReplyDelete
  33. Tak pe Nor.. we miss u ngan adegan msk2..takpe bila pc siap baik..hahaha tak terkejar nnt kite semua :)
    Anyway congrats baru perasan yg link Nor dah bertukar ..congrats dear mama tumpang gembira.

    ReplyDelete
  34. salam nor..masalah teknikal ke tu..mcm2 problem kan...kalau org yg mcm akak yg x berape nk celik dgn IT ni mmg payah kalau kena mcmni..hrp segera pulih ye..

    ReplyDelete
  35. oohhh..masalah dh bertukar ke DOTCOM ke..

    ReplyDelete
  36. Melawat umah kak Non..aiseh..dari kak nor tuka ke kak non..hihi..amponn..
    angkut resepi nih kak..makaceh!
    hrp cepat2 ler sembuh blog nihh..rinduuuu ngan pot pet kak nor!

    ReplyDelete
  37. datang melawat rumah baru kaknor..tahniah kak...:)

    ReplyDelete