f Secubit Garam: Satu Hari Di hari Sabtu

N3 Terkini

Saturday, October 16, 2010

Satu Hari Di hari Sabtu


Ada apa dgn hari Sabtu? Hari ni hari Sabtu, 16 Okt 2010 kan... ermmmmmmmm boleh dikatakan hari bersejarah, yg pastinya meninggalkan memori yg indah. Sekumpulan blogger berkumpul kat rumah kotak K.Nor ni. Alhamdulillah... semuanya berjalan lancar. Tetamu pertama tiba selepas Asar td dan yg terakhir pula balik lepas waktu Isyak.. berborak sakan! hehe..


Apapun tersangat la seronok nyer hari ni. Nak tengok gambar? ADAAAAAAAAAAAAA... mana boleh tak tembak menembak kan.. Ada 4 kamera td, cam artis woo.. hihi peghasan!! Tapi kan... tuan rumah dah lepek abis nih... Penat wehhhh... masak ala kadar jer sebagai juadah utk tetamu tp tetap penat. Ni masukkan n3 kejap, pastu mau mandi2, mau solat pastu mau titun!!!

Jd bersabar la ya.. insyaallah esok K.Nor masukkan cerita dan gambar2 sepanjang gader2 kecilan ni. Terima kasih buat semua tetamu yg sudi hadir walau dijemput dlm short notice.. Dan terima kasih gak buat tetamu VIP yg sudi mencemar duli ke rumah Secubit Garam. Jgn serik utk dtg lagi ya.. :)

5 comments:

  1. Waaaaa..x sabar nk tunggu gambar Ben ke rumah Nor tu..jamu pastu tapauu..bestnyaaa...waaaaa...terlentang kenyang laaa bdk tu Nor oiii..hehe

    ReplyDelete
  2. salam nor..ada pertemuan rupanya..dah hilang penat nanti jangan lupa menu ye..selain gambar2 pertemuan..

    ReplyDelete
  3. salam kak nor

    nawa rehat yer...selamat beradu..sure kak penat sangat tu..
    kami tunggu entry tu...kan kak ummi????

    ReplyDelete
  4. oh... ada gader2 ya... padan Ben kata angin terengganu... ropanya...sapa lagi agaknya... kepochi jer kan

    ReplyDelete
  5. ummi >> yg terlentang tu zila, balik hotel jer terus belayar ke bulan hehe

    k.erna >> hehe.. kecil2an jer k.erna.. rumah kotak jer ni camna nak buat besar2an :)

    ayu >> salam ayu... dah ilang penat dah.. tp td keluar lg dgn dia 2 org tu g breakfast :)

    k.rose >> tak per biasa la tu k.rose.. nor dah post pun tetamu2 yg lain ni.. :)

    ReplyDelete