f Secubit Garam: Sizzling Mee Sanggul Siap!!!

N3 Terkini

Saturday, October 30, 2010

Sizzling Mee Sanggul Siap!!!

Betul la ni.. Dah siap pun Sizzling Mee Sanggul... Tak caya? Ni haa...


Yer la, dah big boss order nak Sizzling Mee Sanggul utk dinner malam ni, tukang masak berdesup la masuk dapur. Kebetulan bahan2 semua ada, dpt la tukang masak godek kan. Keletung keletang, kejap jer dah siap menu yg di order... Tak sayang lagi bini camtu? Kalau tak sayang saja sangat la kan...  Order ajer, semua siap depan mata.. hehe.. jgn lupa upkan elaun dah la bang eh... hihihi


Jom makan Sizzling Mee Sanggul. Dah tak berpaling dr Mee Sanggul Melayu lg dah... udah jd pebret! :)

10 comments:

  1. waniey >> dah abis.. tak ajak gi sgt.. hihii dah ilang letih ek :)

    ReplyDelete
  2. isteri mithali ni.... bagus, bagus..

    ReplyDelete
  3. wah kak...memang isteri mithali...nak gak sikitt mee tu...

    ReplyDelete
  4. patut la sanggulku hilangg...dah jadi mee kat rumah k nor ni..hahaha

    nampak gaya kena mintak ni:)

    ReplyDelete
  5. berchenta btl bila tgk kak nor buat mee sanggul ni.. asyk lupa je nk cari bila dok round2 tesco tu..bilela gamaknye nk buat pn xtau la.kak nor nnt nk buat lg gtau ye,nk g tercongok kt pintu dapo,hehheheeh....

    ReplyDelete
  6. fa >> alhamdulillah mekasih

    mas >> dah abis la mas, nanti akak buat lagi ya.. :)

    TTM >> haha cik tim, kalau gitu suka pakai sanggul la selama ni ya.. :)

    mimiey >> hihihi.. jd cam penunggu la pulak kat pintu dapur akak :)

    ReplyDelete
  7. salam..huhu semalam tak dak line..rugi tak dapat szlin..betul2 kegemaran tuh..ingt kat giant n tesco..

    ReplyDelete
  8. K.Norrrrr.....sedap sgt tuhh...lieza rasa ler kalau camgini ler penuh beraneka kat dlm sizzling mee tu kalau kat food court maunya di letak harga 15 hengget sepinggan tuh...fuhh..silap2 49.90...

    sedapnya sizzling mee tu..byk kali juga lieza dah buat...

    ReplyDelete
  9. suri >> salam.. try la buat resipi tu, mudah je.. hasilnya sgt2 sedap :)

    lieza >> amboiii dkt 50 hengget sepinggan!! lieza aje dah la ek bayar ke k.nor hihi

    ReplyDelete