f Secubit Garam: Anak2 Yg Terbiar...

N3 Terkini

Monday, October 25, 2010

Anak2 Yg Terbiar...

Kesian tengok anak2 ni.. Melarat tak ada rumah sendiri. Merempat kat parking bawah nun aje.. Ada 6 beradik semua ni. (sekor lg duk ngadap cik abg shooting, duk belajar cara nak guna 40D kut hehe) Ada ke yg sudi wat anak angkat? Meh le amik sorang satu. Nanti dah mandikan, dah bedak2, sikat2 rambut bulu tu gerenti cun2 belaka.. Jiya!!! meh le amik wat geng dgn kucen2 Jiya nun :)

12
ermmmm....lenanyer... 

Ni ler kerja cik abg smlm. Dia mmg pantang tengok anak2 kucen mesti nak ditembaknya. Nanti tunggu besar sket lagi gerenti kucen2 ni jd model tak berbayar. Oppsss... bayar gak dgn lebihan lauk.. ikan, ayam dan kadang tu sengaja K.Nor goreng kopok utk ibu kucen ni. Apa salahnya kan, kut2 kucing ni esok2 boleh heret kita masuk syurga.. amiin... Ni bukan kucen belaan K.Nor dan suami ya.. Kucen ni tak bertuan, tak berumah. Sekadar melepak kat bawan nun. Tunggu jer dpn pintu bila time lapar.

aik... anak bulu dah bangun

tulun kami.. bantu kami... 
adehhh wat muker chedih jer yg sekor kat kanan tu.. :)

11 comments:

  1. ieeeeeeeeeeeeee...comeynyer..mate biru...waser nak bele jer...tapi karang..pisahkan sekor...kesian plak....

    ReplyDelete
  2. ish..kesiannya kucing tue, tak sampai hati tengok, kak.nor duk mana yea?


    tak pun apa kata akak iklankan kucing nie untuk adopt kat petfinder mesti ada orang ikhlas membantu nanti :)

    ReplyDelete
  3. comelnye....sian kan...saya memang penggemar kucing. Tapi sjak ada mengidap CIK AS ni kan....tk brani dah nk manja2 ngn kucing.

    ReplyDelete
  4. kak nor tomeinya...kalau anak sy nmpk mesti nk bela ni...hehe ~maz~

    ReplyDelete
  5. Alaaa comeeeeiii nye K.Nor..nice shots!geramnyeee..gigit kang!hehe meh la saya amik wat anak angkat yg wat muka kesian tu!hehe

    ReplyDelete
  6. comei sgt2.. tapi elergic ngan kucing.. buat kawan borak best gak tuhh

    ReplyDelete
  7. sy ni mmg tak leh tgk kucen..terutama yg kecik2 cam tu..mesti nangis..kat rumah dah ada 5 ekor..

    ReplyDelete
  8. ala comey kucen angkat kak nor tu..dpn umah sy ni ada sekor kaler oyen..siang tido kat umah kita..dh ptg lari umah sebelah...heheheh

    ReplyDelete
  9. salam semua..

    hehe.. banyak pulak feedback bila post gambo anak2 kucen ni ya.. mekasih semua.. :)

    waniey >> kalau betul2 nak tunggu besor sket dulu biar dia dah start makan sendiri.. skrg ni masih menyusu lg tu :)

    boo boo >> k.nor duk k.trg :)

    lia >> dah dpt pangkat cikgu sekolah ya.. mmg la kalau ada asma mmg tak leh bela kucing.. pantang larang yg terbesar tu :)

    maz >> mmg kiut miut kucen2 tu, kaler tak putih betul ala2 kelabu gitu :)

    kalamhati >> uikkkk biasanya org nak gigit baby ni nk gigit anak kucen lak ek heheh

    messy mummy >> kucen mmg best dibela, jinak jer kan

    CT >> k.nor duk rumah merpati ni, tak leh bela.. lagi pun kat sini ada larangan bela binatang..

    sharifah nor >> dah banyak tu kalau ada 5 ekor.. nak tambah lg? :)

    naemah >> tu la.. yg si ibu dan bapak dia ni bukan kita org bela gak, tp bila dah selalu bg makan mula la jinak semacam.. :)

    ReplyDelete
  10. YER...TGGU BWSO SKIT..NNTI NAK AMIK...HEHHEHEHEHE..(KALU KUCING KAT UMAH NI XBRANAK LAGI..HHEHEHEH)

    ReplyDelete