f Secubit Garam: Jom Breakfast....

N3 Terkini

Saturday, October 16, 2010

Jom Breakfast....


Breakfast pagi ni kena buat yg simple2 jer. Luqman ada tuisyen dan Aisyah lak ada kelas tambahan kat sekolah. Dua2 nya abis tengahari karang. Dah pernah buat dulu Roti Mary aka Roti John ni. Kalau nak tengok resipi sila klik kat SINI ya.. tuan rumah bz sket arini :) 

5 comments:

  1. kak nor...lama dah mas tak buat roti john...tompang makan kat sini la...terliur tengok mayonis tu melelehhh...

    ReplyDelete
  2. huhu tu la kak nor..tang mayonis yg meleleh tu yg tak tahan tgk..hehe

    ReplyDelete
  3. hu..mnyelerakan btl sarapan dia ye...nk amiklah resepi tu...he

    ReplyDelete
  4. kan best kalu kita ni berjiran...Ayu sibuk kak..ari tu false alarm...teruk gak ayu bleeding....:(( takperlah...usaha tangga kejayaan...ada byk hikmah...Allah swt itu sebaik2 perancang.....apa pun....nak jugak2 bekpes cam tu......uwaaaaaaaaaaaa.......

    ReplyDelete
  5. mas >> yg meleleh tu ketagih kan mas haha

    kalamhati >> haaa... pejam mata.. tengok sipi2 jer :)

    soffya >> silakan.... slmt mencuba :)

    ayu >> ish... akak yg suka kalau kita berjiran.. boleh makan mcm2 yg ayu duk masak tu :)

    ooo yer ke.. tk per.. Allah maha tau.. sabar ya.. esok masih ada :)

    ReplyDelete