f Secubit Garam: Mee Rebus Udang

N3 Terkini

Saturday, October 9, 2010

Mee Rebus Udang

Hari ni tak ada menu lunch sbbnya dapur tak berasap tghari td. Tuan rumah sekeluarga gi makan kat kenduri naik rumah baru anak sdara MIL. Kenduri ni pun merangkap jamuan aidilfitri.. eh Syawal dah abis kan.. hehe Tak per la.. dah dia org pilih tarikh hari ni kan.. Kita memeriahkan aje.. :)


Utk dinner K.Nor cuma masak mi rebus. Dah dicampur lebih sket udang jadi la Mee Rebus Udang versi campak2. Jom.. layan.....


4 comments:

  1. campak2 pun menyelerakan sungguh..hehe

    ReplyDelete
  2. Kak nor darling.....ooooo yes3...dah raye kan? Ayu ari ni asyik makan puding sifu tau..cedap...and besok nak wat lagi.....he3.....

    Doc kata lagi satu minggu ayu kene g check lagi..by now still -ve....

    Mee campak2? I likeeeeeee......lagi byk campak, lagi gempaaaak!!

    ReplyDelete
  3. Hi KakNor...hru doing??? Kids sihat??? En Tolahah sihat??? ekekeke!!! ;)

    Want some mee plssss! :D

    ReplyDelete
  4. kalamhati >> biasa la k.nor mmg suka main campak2 .. hihhi

    ayu >> ha ha.. dah jatuh cinta dgn itu puding ek... bagus2 hihi

    aik dah lewat lama pun still tak nampak lg ke?

    love >> hi love dearie, semua sihat, terutamanya your en tolahah.. erkkkkkk... mine en tolahah.. hihihii

    ReplyDelete