f Secubit Garam: Mini Gader Pt 2

N3 Terkini

Sunday, October 17, 2010

Mini Gader Pt 2

Dah abis tengok Mini Gader pt 1? Meh kita layan pt 2 lak ya.. Tak banyak mana gambar pun, sket2 jer. Cukar la sekadar memenuhi syarat jer kan dr tak ada gambar langsung. Kita sambung citer gader2 ni ok..

Lepas selesai adegan bergambar beramai2, Shita mintak izin nak pulang. Kebetulan dia dah janji nak jumpa dgn kawan baik dia yg pulang bercuti. Tak per la, tu pun dah bersyukur sgt sbb Shita sudi hadir dan makan2 kat rumah K.Nor. Lepas tu Liza dan kakaknya pulak beransur pulang gak.

Alhamdulillah, tetamu VIP tiba lebih kurang pukul 6 lebih. Masa tu Waniey dan Yati masih ada lg duk menunggu. Yer la bukan senang nak jumpa blogger top yg sorang ni kan. Alang2 dah ada kat sini, kena rebut peluang kan.. hehe


Ni dia tetamu VIP.. rasanya semua dah kenal kut dgn wajah hensemnya tu. Tp biasanya dia ni serius jer bila bergambar. Terus K.Nor usik mmg payah nak nampak Ben senyum kalau bergambar. hehehe pastu mudah aje Mr Ben kita ni senyum... hehehe 

kan dah senyum sket tu.. hihihi

Sori la tak leh nak tayang wajah isteri kesayangan Ben ni. Kalau posing saja2 tak per tp kalau nak masuk blog mmg Zila tak nak.. Low profile katanya... hehe.. Sweet jer couple ni.. mmg sama padan... 


Pastu Waniey mintak undur sbb dah masuk Maghrib. Sebelum tu kita posing2 sebagai kenangan yg pernah jumpa blogger top kan Waniey hihii..

Seronok bersembang dgn Ben dan Zila smlm. Mesra jer cam dah kenal lamg. Mcm2 isu timbul. Yg bestnyer dpt kutip ilmu blogging dr Ben dan Ben lak belajar ilmu fotografi dr cik abg K.Nor. Akhirnya lepas Isyak Ben dan Zila pun mintak undur gak nak balik ke hotel. Kesian dia org ni nak2 Ben yg letih driving, dgn sakit kepala lg. Harap2 lega la lepas dah minum banyak jus roselle homemade tu kan Ben..

Mekasih K.Nor dan suami ucapkan buat Ben dan Zila yg sudi menjejakkan kaki ke rumah K.Nor yg serba kekurangan ni. Maaf gak kalau ada silap salah dlm percakapan dan gurau2 .. Kalau ada kurang layanan kat mana2 tu maaf gak ya.. Harap2 jgn serik utk dtg lagi ke rumah K.Nor dan Trg am nya.. Mudah2an kita dpt jumpa lg di lain waktu..

2 comments:

  1. Haaa..tu diaaaa...masih nampak malu2 budak ni...hehee...Dia mmg gitu Nor, jari2 dia je peramah kat blog..kat luar ala2 tersentap pun ada...hahahaha..

    ReplyDelete
  2. ummi >> like shy2 cat la.. kan.. hehe tp okey jer lepas dah isi minyak tu.. rancak jer kita org sembang :)

    ReplyDelete