f Secubit Garam: Testing 1..2..3.. ^__^

N3 Terkini

Saturday, April 9, 2011

Testing 1..2..3.. ^__^

10 comments:

  1. bukan suprise pia tp blog akak ada problem ni.. tu yg kena buat n3 testing :)

    ReplyDelete
  2. ok citer dia gini ya... hehe..

    smlm k.nor publish n3 award kat bawah ni.. dah keluar kat home tapi hanya satu n3 tu jer. biasanya kan ada 3 n3 bg satu page, ni tak .. yg keluar satu n3 award tu jer. nak tengok yg lain2 kena klik older post. k.nor ingatkan pagi ni dah ok dah, pastu masih sama gak. try la buat n3 testing ni, bila publish, keluar tapi hanya 2 n3 jer yg keluar kat home, n3 testing dan n3 award. n3 jd kontot (cam che mat kata hehe) pastu bila gi kat blog org lain, tak keluar n3 terbaru kat bloglist yg letak thumbnail. mana2 blog yg tak letak thumbnail ada pulak keluar n3 testing kat tingkap dia org ni, cam blog che mat.. ni yg heran dan rasa pelik.. aduhaiiii.. what happen nih... menghilangkan mood nak menghapdet jer huhu

    ReplyDelete
  3. He he...memang pening kalau kena cam ni....kalau kak cek confirm tenganga tak tau nak wat pe....maklum jela bukan celik IT sangat....godeh2 je ni....

    ReplyDelete
  4. salam nor..akak lg buta IT ni..x dpt nk tlg...mcm nor tlg akak tu hari...minta tlg pd pakar ye nor..moga kembali sukses

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Terus mencuba ye k nor. saya ni pun tak reti sangat n malas nak explore. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak nor,
    dah settle ke problem? kadang2 internet ni pening jgk..hihi...nnt okla tu kot...

    ReplyDelete
  7. izah >> entah la.. kut2 blogspot tengah fullmoon hihi

    k.cek >> nor pun tak reti nak buat apa gak.. nor biar gitu jer la.. lagi pun nor tak edit apa2 pun kat setting sebelum kes ni.. tak per la... insyaallah ok la tu esok2 :)

    k.zai >> nor dah tanya che mat dan tanya ben, masing2 pun tak tau apa punca nya tu k.zai.. rasanya blogspot yg ada problem kut

    sam >> insyaallah.. mekasih sam..

    norul >> w'salam.. ntah la.. akak pun tak tau nak buat camna, akak biar jer.. dan masukkan n3 cam biasa.. harap2 ok la tu lepas ni kan..

    ReplyDelete