f Secubit Garam: Persandingan Yana @ Kg Pengantin ~ Part 2

N3 Terkini

Wednesday, April 6, 2011

Persandingan Yana @ Kg Pengantin ~ Part 2

ASSALAMUALAIKUM...

Kali ni tayang part 2 lak ya.. Tapi masih belum masuk part persandingan Yana lagi. Sebab gambar utk persandingan dan yg sewaktu dgn nya tu agak banyak kena amik masa yg banyak jugak nak edit saiz dan upload pastu nak keluarkan n3. Harap bersabar ya... hehe

Kita layan dulu gambar2 pasangan yg mendapat tempat pertama hingga ke tiga utk Gerbang Cinta musim pertama.


Juara Gerbang Cinta Musim Pertama

Dah dapat baby pun :)

Pemenang Ke 2


Pemenang Ke 3.. juga dah dpt baby

Kumpulan Kompang 1Malaysia


9 comments:

  1. Kaknor, saya x tahu pun pasal program gerbang cinta nih..jakun kan!! maklum la tv pun ala2 kena gam dah kat rumah nih..tu yg mcm ketinggalan je tu..hehehe :) ni tahu pun melalui n3 kaknor masa nak final dulu..

    ReplyDelete
  2. alamak kak nor.. n3 kali ni macam n3 tergantung pulak.. hehehe...

    ReplyDelete
  3. saya pun baru tau ada program tu haha lagilah jakun dok sini tv malaysia jarang dapat tgk...nasib baik kak nor sharing baru ler tau....hehe tq kak.

    ReplyDelete
  4. menunggu gamb pngantin tak kuar2 lagi neh

    ReplyDelete
  5. hadooooiiiiii tunggu gambo pengantin nih...sampai tertido depan laptop dgn si izah ni kak...hukhukhuk...k.nor..tempat sembang2 kat tepi tu dah takder yer? psttt lieza dah masak hati goreng cili kering tu...asben lieza suka..sedap katanya kak...thanks kak nor.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    bee >> sama la bee,kalau yana tu tak masuk semi final dulu tu langsung tak tau gak.. dia yg cakap ke kita org,mintak tolong vote aritu :)

    lagipun papers dah lama tak beli bee, main baca kut online jer skrg ni :)

    ratna >> sori2.. ada problem apa ntah td, k.nor dah betulkan tu.. :)

    nieza >> tu la pasal nieza.. k.nor pun lebih kurang gak :)

    ReplyDelete
  7. izah >> akak rasa nak tayang minggu depan jer gambar2 pengantin tu.. hehehe.. tak per kan :)

    lieza >> ni sorang lagi yg tak sabo2.. aishhh.. rasa mmmmmmm sgt nak ngedit gambo, tayang minggu depan la lieza.. aci gitu? ^__^

    mekasih lieza sudi try resipi campak2 tu.. tak sangka pulak kena dgn selera hb lieza ya.. :)

    ReplyDelete
  8. waaa... dah byk ketinggalan ni..
    sy pun x pernah tahu program gerbang cinta ni sehinggalah terbaca kat blog kak nor.. tahniah2x.. sonoknya kawen ditaja..

    Tahniah juga pd kak nor.. sbb keluar resepi kat majalah jelita. Tumpang bangga.. hahaha mungkin sy ler org yg paling ketinggalan tahu cerita ni..

    ReplyDelete
  9. k.nor.. first time ayu tau ttg gerbang cinta..
    chaneel mana tu??? bila tayangannya??

    kolotnya daku

    ReplyDelete