f Secubit Garam: My Lovely Award

N3 Terkini

Friday, April 8, 2011

My Lovely Award

ASSALAMUALAIKUM..

Terkena jugak nampaknya ya.. Tak per lah.. K.Nor terima dgn senang hati :) Terima kasih buat Noorsha dan Sam.. K.Nor jawab ringkas2 aje dah la ya..


1. Pemberi award utk K.Nor

2. Berkongsi apa jua mengenai diri dengan semua :
~ dilahirkan 44 tahun yg lalu
~ anak bongsu kepada Mohamed Awang & arwah Zaidah Hj Alias
~ isteri kepada Tolahah Muda
~ ibu kepada Mohd Shukri, Muhammad Naim, Nur Aisyah Balqis & Muhammad Luqman Hakim

~ pernah bekerja dgn travel agency sebelum kawin dulu dan berhenti bila dah peknen lepas tu kerja sambil2 dgn cik abg (dlm bidang advertising & design.. company sendiri)
~ sekarang ni menjawat pelbagai jawatan, menteri dalam negeri rumahtangga dan hal ehwal pengguna, menteri kewangan, menteri kesihatan, menteri pelajaran, menteri pengangkutan.. menteri apa lagi ya.. haaa... perdana menteri jer belum sampai masa lagi.. hehehe

~ makanan kegemaran : yg halal dan sedap, mee dan yg seangkatan dgnnya, yg kurang manis2 dan masin2..
~ minuman kegemaran : bukan yg berais
~ buah kegemaran : nangka!! dan kebanyakkan buah tempatan
~~ cukup la tu ya.. hehe

3. Berikan kepada 15 blog lain yang baru ditemui.:
~ tengok kat tingkap bloglist tu, berderet duk tayang award ni kan. jadi rasanya K.Nor tak nak la senaraikan sapa2 yg bakal dipanjangkan award ni. Situ sini sana sinun ramai dah gantung award ni kat rumah masing2.. Dah tak tau nak bg sapa. Jadi K.Nor nak hadiahkan pada mana2 pengunjung yg sentiasa menberi sokongan pada SecubitGaramNor67 dan yg menjadi follower blog ni.. Silakan amik ya.. Terima Kasih...

No comments:

Post a Comment