f Secubit Garam: Persandingan Yana @ Kg Pengantin ~ Part 1

N3 Terkini

Tuesday, April 5, 2011

Persandingan Yana @ Kg Pengantin ~ Part 1

ASSALAMUALAIKUM...

Pada 3 April baru2 ni berlangsung Majlis Persandingan Juara Gerbang Cinta anjuran akhbar Utusan yg mana juaranya dimenangi oleh anak sdara K.Nor iaitu Yana dan pasangannya Danial. Segala persiapan ditaja sepenuhnya oleh penaja2 (tak yah sebut satu persatu la ya.. hehe) Disebabkan banyak gambar yg telah ditembak oleh cik abg K.Nor ditambah lagi dgn kurang kerajinan nak mengedit, mengupload dan yg sewaktu dgnnya .. jadi K.Nor kena buat part by part. Untuk malam ni kita layan gambar2 sebelum majlis bermula. Insyaallah akan K.Nor masukkan part seterusnya esok2.. Kalau ghajen akan ada 2 n3 untuk malam ni, kalau kurang ghajin.. kena la sambung esok2 lak ya... tungguuuuuuuu............ ^_____^


 Buah anggur betul tu ya.. bila majlis selesai tetamu boleh petik dan ngap :)









18 comments:

  1. Assalammualaikum kak

    MasyAllah,indahnya :)

    pia selalu lalu area situ,kalau xde majlis hihi mcm tak pecaya je tu kg pengantin

    ReplyDelete
  2. nor..dh xde chat box ke lagi kt sini..ada problem ke tu?..
    akak tgk gak dlm paper 2 hari berturut2 dan cari gmbr nor kalu ada..nor x dtg ye masa majlis ni..

    ReplyDelete
  3. kite pun sll lalu kt area sini...

    ReplyDelete
  4. nak buah pun ada wat majlis kawin kt sini...tempatnye mmg besar dan siap ada bilik pengantin dan bilik family utk berehat..cantik tema kalor pelamin ni..

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh..cantiknya.....
    memang rezeki kedua2 pengantin.....
    bertuah pasangan yana dan danial.
    moga bahagia selamanya...

    perhhh..anggur betul tu kak nor...kat ladang mana diaorang petik tu..geram mas tengok..

    ReplyDelete
  6. wooooo..dasat mak aiii...bertuah kan..rezeki masing2..org yg pergi pun tumpang tuah..hehe

    ReplyDelete
  7. fuyooo...meriahnyee...katne ni kak nor?

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum kak nor...

    masyaAllah.... grandnyerrrrrr majlisss... pelamin cantik! semua2 pun nampak indah di mata... bertuahnya anak sedara kak nor... tak sabar nak tengok gambar2 seterusnya...

    p/s: saya dah buat kek pisang coklat tu.. sedappp gebu jerrr... dah update nnt saya bagitau kak nor ye.. mungkin lambat lg kot.. kena Q dulu.. gambar byk lg.. hehe.. thanks kak nor utk resepi tu yer..

    ReplyDelete
  9. Waaaaaaaaaaaaaahhh gleeeeeeeeeemmm habiissss!!!!! Terus rasa nak naik pelamin dgn abg rimau...wahahahhaa...waahhh x sabar nak tgk tatarias pengantin nya pulak...cpat Nor, letak gambarnya...jgn lama2 rehat tuh..hehehe

    ReplyDelete
  10. cunn pelaminnyer...simple..but nice jer tgk..xberat..munge idup lg kan..hihihi :)
    owhh buah anggurrrr digantung..memang unik!

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...

    pia >> tu la.. kalau tengok pada persekitaran tu mmg gitu2 jer kan.. jalan pun banyak lubang2.. teruk betul.. rasanya tempat tu bekas kilang..

    k.zai >> nor simpan chatbox tu k.zai atas sebab2 tertentu.. :)

    nor gi, tapi tak masuk paper jer.. yg dlm paper tu (pakaian tema pink) keluarga sebelah pengantin lelaki.. kita org kaler purple/lavender

    yep, tempat tu mmg besar dan ada kelengkapan mcm2, surau tempat rehat dll

    mas >> amin.. alhamdulillah.. rezeki dia org kan.. :)

    ntah la mas, tak tanya pulak tp mmg anggur real dr ladang tu sbb daun2 dan ranting tu yg real gak

    ReplyDelete
  12. ana >> betul2.. rasa glem kejap hehe

    zawani >> kat setapak, KL

    ratna >> sabo.. sabo.. nanti upload lagi :)

    alhamdulillah.. mekasih sudi try resipi kek pisang tu.. :)

    ReplyDelete
  13. ummi >> ikutkan ati nak naik gak pelamin tu. masa before majlis start dia org tak kasi naik tu yg posing tenggek kat tangga jer.. lepas majlis lak, dah lewat sgt, abis jer group kita org posing, group lelaki lak posing.. lama lak tu.. so tak leh la nak naik sekali lg pelamin.. ingatkan kan posing utk 23rd anni.. huhu tak kesampaian.. sekadar posing atas tangga jer hehe

    lily >> yep.. semua bunga hidup ..mmg cantik :)

    ReplyDelete
  14. beshnyer .... anggur btl plak 2 .. xthn tol .. bykkkkkkkkk .. tahniah ...

    ReplyDelete
  15. uiiii cantikkknya..bila la anak nak kawin..leh buat mcm ni..gantung buah durian..pas sanding leh mkn dgn pulut..kakakaka

    ReplyDelete
  16. assalam nor..cantiknya..mewah..bertuah anak sedara nor menang
    Tahniah.

    ReplyDelete
  17. wahhh meriahh!! bestnyer tahniah buat pengantin yer...menarik tgk buah anggur dok tergantung tu....pelamin pun cun rasa mcm nk sanding lagi lak...hehe

    ReplyDelete
  18. nurul >> tahniah buat pengantin baru la kan.. hehe

    pia >> haha.. k.nor cakap ke abg ayat pia ni, dia pun gelak gak tau.. hehehe.. betul2 ke nak buat nanti utk kenduri fiza? hihihi

    k.erna >> alhamdulillah.. rezeki dia org k.erna :)

    nieza >> akak yg gi ni lagi la ralat tak sempat nak duduk kat kerusi di pelamin tu.. kalau tak boleh posing utk anni ke 23 baru2 ni.. :)

    ReplyDelete