f Secubit Garam: Rezeki Lagi..

N3 Terkini

Tuesday, April 19, 2011

Rezeki Lagi..

ASSALAMUALAIKUM..

Bersiaran lagi di malam hari, kes nak masukkan n3 yg tertangguh yg special ni. Alhamdulillah.. kali ni dapat rezeki lagi. Rezeki yg mmg tak pernah terduga. Masa terima tu mmg terkejut sgt. Walaupun dah dapat berita dari si pemberi yg beritau akan hantar buku utk K.Nor. Katanya sebagai hadiah penghargaan setelah dia banyak mencuba resipi2 yg K.Nor postkan dlm blog yg tak seberapa ni. Masakan yg disajikan kepada familinya memenuhi citarasa dia sekeluarga. Masa mula2 nak bagi alamat rumah tu bimbang gak kan maklumlah skrg ni kita tak leh nak jangka perkara yg bakal terjadi. Bila ditanya itu ini, akhirnya K.Nor tawakkal dgn memberi alamat rumah dan jugak no hp utk memudahkan penghantaran parcel tu.

Akhirnya hari Sabtu baru2 ni, tengah duk masak sampai la mr posman hantar parcel. Ingatkan satu parcel jer rupanya 2 parcel! Memang terkejut K.Nor bila dpt 2 parcel. Bila check mmg dua2 parcel tu utk K.Nor. Nak tau apa yg K.Nor terima? Okies... Jom tengok...



Haaa... camna? Apa perasaan anda semua apabila seseorang yg tak kita kenali, tak pernah bersua muka, tak pernah bersembang secara alam maya atau realiti tiba2 memberi sebegini banyak hadiah? K.Nor sendiri speechless, yg lahir dibibir hanyalah Subhanallah.. Tak sangka sungguh! Terharu betul. Terus K.Nor hantar email pada pengirim memberitahu yg buku2 tu dah selamat diterima. Alhamdulillah... Terima Kasih ******* dari K.Nor sekeluarga ya..

Semoga Allah melimpahkan rahmat dan keberkatan buat ******* sekeluarga, membuka pintu rezeki dan memberikan kesihatan yg baik dalam menempuh penghidupan di dunia dan semoga kebahagian sentiasa mengiringi kehidupan mereka di dunia dan di akhirat.. amiin...

** Maaf, K.Nor tak dapat beritau secara detail sapa pemberi budiman tu.. yg pastinya, dia sorang PEREMPUAN ^___^


21 comments:

  1. wah bestnyer dapat hadiah....tahniah kak Nor...alhamdulillah penat lelah kak nor berkongsi resepi selama ni telah ada balasannya...itulah rezeki yg kita tak sangkakan.

    ReplyDelete
  2. alaa.. nak jugak..best nyer dapat ala ala misteri gitu...

    ReplyDelete
  3. Rezeki jangan ditolak...

    Sapela insan baik budi tu nor...tuhan saje yg membalas jasa baiknya....

    ReplyDelete
  4. MasyAllah ukhwah mmg indah :)

    best!!byk hadiah

    hmmmmm

    misteri

    ReplyDelete
  5. Assalam n salam rindu utk kak nor..Wah bestnya dapat hadiah lagi..Murahnya rezeki akak,tu la kak,berkat berkongsi ilmu ni ,hehe..

    ReplyDelete
  6. Emmm...tahniah la sbb ramai peminat misteri...hehehe

    ReplyDelete
  7. bestnyer kak nor...mesti seronok kan... syukur.. =)

    ReplyDelete
  8. salam kak Nor..Alhamdllh atas rezeki yg x disangka...bak kata pepatah.."org berbudi... kita berbahasa,org memberi...kita merasa"

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...

    nieza >> tak pernah pulak terlintas masa share resipi, mengharapkan balasan sbb semua dibuat dgn ikhlas, sekadar berkongsi ilmu sesama kita kan... :)

    izah >> nak jugak? jap akak cari buku latihan yg tak guna, akak poskan ke izah ya.. (buku latihan anak2 la yg tak abis guna hihi) buku gak kan :)

    k.cek >> amiin.. mudah2an gitu la k.cek.. semoga makin murah rezeki dia, makin berkat kehidupan dia sekeluarga.. aminn..

    dia mintak tak disebut namanya atau sapa dirinya :)

    pia >> alhamdulillah.. mmg indah andai dijalinkan kerana Allah bukan kerana dunia maupun material kan..

    ReplyDelete
  10. zaliedana >> pergi mana CT yg lama tak nampak ni :) rindu ya.. meh peluk2 sket hehe

    alhamdulillah.. bila buat dgn ikhlas.. Allah dah bagi ganjaran kat dunia kan.. insyaallah..

    ummi >> takper la peminat misteri yg positif kan ummi, kalau kena yg negatif teruk gak kan .. nauzubillah...

    norul >> memang seronok nurul.. sapa sangka nak dpt hadiah sebanyak gini kan.. :)

    atie >> betul2.. tp kan, akak berblogging tak pernah pasang niat utk dpt merasa pemberian org.. sekadar berkongsi ilmu pinjaman Allah dan sebagai tempat rujukan anak2 di masa akan datang.. insyaallah..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...bestnya dapat kawan yg baik hati mcm tu kan...lia tumpang seronok....

    ReplyDelete
  12. MashaAllah..bestnye..Rezeki mmg kdg2 dtg x disngka2..~

    ReplyDelete
  13. alhamdudillah.....
    rezeki kak nor tu....
    mas pun tumpang seronok....
    sape la pengirim misteri tu yerk....he..he..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..rezeki K.nor semakin mencurah2..pe2 nak ucap t.kasih juga pada k.nor sbb selama ni byk cedok resepi2 dari blog k.nor..tapi kita x de hadiahlah la nak bagi cuma hari2 berdoa agar k.nor sekeluarga murah rezeki dan sihat2 selalu..muah2:)

    ReplyDelete
  15. tahniah kak dapat adiah yang X terduga..best nyer dapat buku ekk..
    semuga murah lagi rezeki akak sekeluarga...

    ReplyDelete
  16. lia >> alhamdulillah.. mekasih lia :)

    aeshcame >> betul tu.. :)

    mas >> org tu ialah.. ermmm....... biarlah rahsiaaaaa...... hihi

    pia >> alhamdulillah.. pia, doa lebih berharga dari material tau.. lagi la k.nor hargai apa yg pia buat utk k.nor dan famili tu.. mekasih.. mudah2an doa pia dimakbulkan dan mudah2an kita semua pun dimurahkan rezeki dan dilimpahkan keberkatan dlm kehidupan.. amiin...

    ReplyDelete
  17. ayang >> terima kasih ayang.. mudah2an kita semua dilimpahkan rezeki yg berkat.. amiin..

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah...rezeki tu Nor..org berbudi kita berbahasa,org memberi,kita merasa...semoga Allah sahaja yg membalas segala kebaikannya,ada hikmah disebalik sesutu kejadian itu.

    ReplyDelete
  19. kak nor x nk bg zura special gift camtu ke?.. ekeke..

    ReplyDelete
  20. k.noor >> amiin...

    betul tu k.noor.. rezeki yg tak pernah terduga ni kan.. mekasih k.noor

    zura >> erkkk.. abis tu bila zura nak bagi k.nor lak? hehe

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah...rezeki dari Allah...semoga pengirim berhati mulia tu akan sentiasa dirahmati Ilahi...dan Kak Nor sendiri pn akan sentiasa diberkatiNya...tahniah kak...

    bahagianyeeerr... ~ senyum sorang2..hehehe

    ReplyDelete