f Secubit Garam: Bunga Dari Antan Bertingkah..

N3 Terkini

Tuesday, April 26, 2011

Bunga Dari Antan Bertingkah..

Assalamualaikum..

Hari ni adalah ulangtahun pertama AntanBertingkah.Blogspot.Com. Tahniah dari K.Nor buat Yumy Adiza (harap2 betul la nama empunya Antan Bertingkah ni ya.. hehe) Teruskan berkarya dan menambah kenalan alam maya.. mudah2an blog AntanBertingkah akan menjadi blog yg top suatu masa nanti.. insyaallah..


Ni K.Nor angkut bunga ros dari Yumy, special dari dia buat teman2 blogger. Terima Kasih dari K.Nor buat Yumy dan semoga sudi menerima balasan bunga ni pulak dari K.Nor ya... :)


5 comments:

  1. Aslmkm Nor cayang...! Along pun tingat dgn Nor (betul ni) tapi lepas jln2 satu-dua umah, mata dah tak tahan terus boom... hehe. Miss you....! Esuk start keja, lambat lagi lah nak dpt update blog pas ni.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Kak Nor...terima kasih banyak2 atas kata2 semangat daripada Kak Nor. Bunga Kak Nor tu, kecil tapak tangan nyiru saya tadahkan...nanti saya datang ambik ye....

    ReplyDelete
  3. Kita Berharap website ini semakin bagus dengan Artikel yang menarik

    ReplyDelete
  4. Cantik bunga tu..nak jugak..hehe :)

    ReplyDelete
  5. salam..kita perempuan tetap suka bunga...ambil juga.

    ReplyDelete