f Secubit Garam: Persandingan Yana @ Kg Pengantin ~ Part 3

N3 Terkini

Thursday, April 7, 2011

Persandingan Yana @ Kg Pengantin ~ Part 3

ASSALAMUALAIKUM...

Kesian pulak lama menunggu nak tengok gambar2 pengantin baru Yana dan Danial tu ya.. hehe.. Tak per, sabar tu separuh dari iman, kan.. Jom kita tengok gambar2 persandingan pengantin baru ni. Tapi sebelum tu nak beritau cik abg K.Nor tak dapat nak tembak dari spot yg tepat. Maklum aje la malam tu punya la ramai photographer, rasanya dlm lingkungan 25 org. Yg official photog aje pun dah cukup ramai ditambah lagi dgn jemputan2 yg jugak bawa senapang dia org. Jadi cik abg K.Nor kena la mengalah kan, sbb dia bukannya OP utk majlis tu.. Terpaksa la duk tepi2 jer hehe Lagipun area depan pelamin tu agak crowded dgn tetamu, meja dan kerusi serta kumpulan kompang. Ok la.. tak yah citer panjang2.. jom layan....











Okay tuan2, puan2 dan adik2 sekelian.... part persandingan dah tamat... Lepas ni part lain pulak ya... Nantikan tayangan seterusnya... Bila? Tungguuuuu............ ^____^


10 comments:

  1. WAAAAAAHHHHH....!! opsss! huruf besar plak.. hehe sorry! memang glemer habis anak sedara kak nor malam tu yer... persalinan pun sungguh indah sekali... takpelah kak nor.. dpt ambik gambar dari tepi2 pun.. janji ada jugak kenangannya... tapi tengok ok jugak gambar2 tu semua.. hmmm... lepas ni saya nak tengok gambar hidangannya pulak lah ye... special request.. hehe.. (ada ke patut request selepas majlis dah selesai... buatnya abang kak nor tak ambik gambar makanan.. melepas aje!!)

    ReplyDelete
  2. Pengantin, baju, pelamin,pengapit semua cantikkk..lagi satu gambar pun cantik jg..tgk la sape yg tangkap..gambar bini abg camera x de ke? hihi

    ReplyDelete
  3. kak nor, cantiknye baju pengantin.. tudung, vail tu pon cantik... tgh berangan ni, kot2 aniversary nkali ni leh amik pix kat studio pkai bj camtu..ekeke

    ReplyDelete
  4. Waaaaaahhh...sungguh glaaaammmmm...! Mak sedara pengantin mananya...x nampak pun...hehehe

    ReplyDelete
  5. sissyira >> ^____^

    ratna >> sori la ratna, gambar hidangan satu pun tak amik.. bila ratna tanya baru teringat tang tu.. mlm tu majlis start lewat sepatutnya pkl 8 tp pkl 9 lebih baru start time makan pun dh dekat pkl 10. masing2 dah kelaparan jd lupa terus tang snap gambar hidangan.. lagi pun masa tu cik abg duk ralit amik gambar kat meja beradap masa kita org start makan, bila dia sampai ke meja kita org tu, terus jer dia makan.. sori la ya.. :)

    nur >> mekasih.. baju sponsor tu :)

    ReplyDelete
  6. pia >> bini abg kamera shy shy cat nak keluar hehehe..

    noor >> boleh aje, apa salahnya.. ermm body maintain lagi ke? hihi

    ummi >> ish.. ish.. mak sdara pengantin jugak yg dicari.. tengok la dulu.. esok2 la tayang mak sdara pengantin tu ya.. heeeeeeeee...

    ReplyDelete
  7. k.nor, meriahnya majlis kawen ank sedara k.nor. glamer gitu. seronok la tgk gambar2 kawen ni. tp mana k.nor nyerrrr? hehehe...

    ReplyDelete
  8. mesti ramai jer tetamu ari persandingan tuh eh kak..sampai potografer pun brsesak2..hihi..
    mmg comel jek pasangan pengantin nih...tercarik2 gak pengantin lama x nmpk2 kat part nih..hehe

    ReplyDelete