f Secubit Garam: Tahniah DapurMas & Our Journey Begins..

N3 Terkini

Tuesday, April 12, 2011

Tahniah DapurMas & Our Journey Begins..


Niatnya nak buat n3 special utk Mas Duniaku sebelum ni lagi dah tapi terbantut a.k.a terlupa.. Kebetulan Nieza mengetuk pintu smlm kat fb suruh amik poskad kat rumah dia kes mr posmen tak kerja shif malam, jadi K.Nor rangkum sekaligus la ya n3 utk 2 org blogger yg makin hebat ni..



Dua2nya baru saja meraikan ulangtahun pertama blog masing2, Mas dgn Mas Duniaku dan Nieza dgn Our Journey Begins. Tahniah dari K.Nor atas kejayaan pertama ni, semoga akan terus mantop dan sukses di masa akan datang. Juga semoga terus memeriahkan dunia blog seantero dunia.. Besar juga harapan K.Nor agar hubungan mesra antara kita semua ni berkekalan mekar hingga ke akhir hayat.. amin....


Buat Mas dan Nieza, sudi2kan amik kad tak seberapa ni ya.. ^__^


6 comments:

  1. akak..mas dah angkut cupcake tu...betul ke..muahaha..
    tak pe la yerk..
    mas ambik kad tu lak..
    cantik bunga tulipp tu..
    macehh kak...lapp u..muahhhhh

    ReplyDelete
  2. wahhh terharunyaaaa!!...jap nk salam peluk cium dulu...ekekeke btw terima kasih yer kak Nor kerana sudi gantung poskad ni sampai juga ke umah akak ni walaupun jauh beribu2 lemon ni kan.

    Terima kasih juga diatas perkenalan kita dialam maya ni..suka dpt kenal ngan kak Nor yang pandai msk2 ni kira dh mcm sifu msk saya jugalah yg menjadi semangat utk kami yang baru sethn jagung ni..ahaks!...ok tqvm sudi bagi card cantik ni yer ..nk bawa blk dah ni..mmmhuahhhx2 :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    K nor minta ampun banyak2 yea. Saya curi gambar SMECC letak kat my homework. Tak marah erk. Bukannya apa saya tension sebab sana sini duk buat tayangan. Huahhhh. K nor tak kisah kan?

    ReplyDelete
  4. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  5. mas >> angkut jer la mas.. bukan utk bisnes kan.. hihii..

    lap u 3 :)

    nieza >> meh hug2 dulu.. ermmm... sayang nieza :)

    jgn ler panggil sifu, belum sampai tahap tu.. k.nor pun masih banyak benda nak belajar so kita sama2 belajar ya..

    gembira dan senang hati juga dpt kenal dgn nieza :)

    sam >> aik.... kut ya pun amik, bak la sket kek tu.. hihihi

    bob >> salam bob.. mekasih sudi singgah ya..

    ReplyDelete
  6. bob >> k.nor dah cuba pergi tp tak leh masuk la.. bg link ya..

    ReplyDelete