f Secubit Garam: Dah Mencecah 300,000

N3 Terkini

Monday, August 23, 2010

Dah Mencecah 300,000

Salam...


Alhamdulillah.. hits bg Secubit Garam dah mencecah 300,000. Usia Secubit Garam boleh diibaratkan bb yg baru pandai berjalan, 1 tahun 5 bulan. Kejap jer masa berlalu dan tak sangka gak dlm tempoh 1 tahun lebih ni hits dpt setinggi ni. Masa berusia 8 bulan dulu hits mencecah 100,000. Kiranya meningkat 2x ganda dlm tempoh yg sama... Alhamdulillah... syukur.

sori ya blurr sket, 1st time main print screen..

Jutaan terima kasih KNor ucapkan pd semua pengunjung ke Secubit Garam. Semua sekali ya, terutamanya kepada follower, pengunjung tetap tak kira lah yg selalu tinggal jejak atau pun sebagai silent reader ajer.. dan kepada pengunjung baru atau yg dah lama tak masuk sini.. semua sekali K.Nor hargai.. Tanpa anda semua tak mungkin semua ni akan menjadi kenyataan.. Mekasih....

Tak lupa juga buat Ben yg memperkenalkan Secubit Garam kat projek2 geledahnya yg mana secara tidak langsung memainkan peranan melonjakkan hits dan pengunjung ke blog yg tak seberapa ni. Thanks ya Ben, semoga segala usaha Ben mendapat ganjaran yg terbaik.



## Selama setahun lebih K.Nor tak hebohkan pd ahli keluarga maupun kenalan alam nyata yg K.Nor ada blog. Yg tau cuma suami dan anak2. Rasa rendah diri dan tak suka disindir, diperli yg menyebabkan K.Nor tak beritau org lain. Cuma akhir2 ni jer dah ada yg dpt tau, tu pun bukan dr mulut K.Nor atau anak2 K.Nor. So.......... mohon pd yg dah tau tu, jgn la memperlekeh dan menyindir apa yg K.Nor buat ni. Tak ada niat sedikit pun nak menjadi glamer, nak menunjuk2 atau merasa megah dgn apa yg dipost kat sini. Jauh sekali dr mintak dipuji2. Niat K.Nor hanya lah semata2 nak berkongsi ilmu, idea dan maklumat dgn org lain.. Sori.... sedikit sesi meluahkan perasaan :)


~ ~ ~ ~ ~ * * * ~ ~ ~ ~ ~

updated:

Lieza... akak letak bomb Lieza tu kat sini ya... jgn meletup udah.. :)

zwani.com myspace graphic comments

Hehehe.... tak sangka pulak ada org sudi buat n3 khas utk K.Nor sempena 300,000 hits bg Secubit Garam nih.. Dari org yg hari2 duk skodeng dapur K.Nor. Orgnya nun jauh di M'sia Timur. Tak pernah bersua muka tp terasa mesra yg amat. Orgnya berketurunan Tganu gak tu disebelah ayahnya yg asalnya dr Kg. Seberang Takir. Lieza........... mekacih banyak2 sudi bg award ni.. Kut ya pun bulan pose takkan bg bomb dah la mercun tak leh main.. hehe.. tq... tq... luv u... mmmmmmuah!


6 comments:

  1. Tahniah kak nor!! your blog deserved it. ramai peminat tandanya tu!! Saya pun sebolehnya tak nak la ada sedara mara atau kenalan tau sy ada blog yg suam2 kuku tu. kang asik kena perli je. haruuuu!!!!

    ReplyDelete
  2. salam akak ^_^

    Tahniah juga dr liza...muuaaahhh!!!

    ReplyDelete
  3. Salam K.Nor...terima kasih sbb sudi amik yer...apa pon lieza mmg suka skodeng dapur k.nor tu..hahahah..

    Akak kalau bom tu malatop kasi tau yer...tp harap malatop bila nak raya nanti...hehehhe..

    ReplyDelete
  4. congrats Nor,
    for your 300 000 visitors to your blog!!
    semuga more to come!!..
    memang melatops!!

    ReplyDelete
  5. Salam Nor, tahniah semuga hari2 yang mendatang akan bertambah2 lagi tetamu bertandang

    ReplyDelete
  6. ain >> alhamdulillah.. mekasih ain cayang.. pengomen tegar nih.. hehe

    betul kan, kalau main sindir2, perli2 tak syok la kan... masuk baca aje udah la.. terasa gak bila diperli2 nih.. :(

    liza >> mekasih liza.. mmmmmmuah!! dtg rumah raya nanti ya... :)

    lieza >> huhu... tak nak la meletop kat raya, kang tak leh raya.. hehe tq ya... mmmmmuah...

    ayu >> tq so much ayu!! mudah2an hendaknya.. blog ayu pun melatops gak skrg ni kan.. :)

    balqees dairy >> salam kak balqees, amin... tanpa sokongan teman2 dan pengunjung tak sampai gak ke tahap ni kan.. mekasih :)

    ReplyDelete