f Secubit Garam: Ramadhan e-Card

N3 Terkini

Tuesday, August 10, 2010

Ramadhan e-Card


Salam... nak gantung e-Card dari Alongroz. Card sempena menyambut kedatangan bulan penuh barakah, Ramadhan Al Mubarak. Mekasih ya Along, semoga kita semua diberikan kesihatan yg baik utk menjalani ibadah puasa kali ni.. insyaallah...


~~~~~ *x* ~~~~~



E-Card ni pulak dr Leen.. mekasih ya Leen. Nampak jer Leen tinggalkan pesan kat Sbox terus terbang ke rumah Leen dan angkut wat balik. Terus gantung sekali dgn yg Along punya tu.. Selamat berpuasa gak buat Leen sekeluarga.. Mudah2an kita sentiasa dlm limpah rahmat dan keberkatan dr Ilahi... amiin...


~~~~~ *x* ~~~~~


kad puasa
Satu lg e-card Ramadhan, kali ni dr CikMin. Maaf la ya Min, terlewat angkut dan gantung.. psst.. terlupa ler.. Ok, ni dah angkut dan dah gantung.. mekasih banyak2 sudi bg kad ni.. Dah besar Faheem ya.. Selamat berpuasa dr K.Nor buat Min sekeluarga, semoga kita semua dilimpahkan rahmat dan keberkatan dlm bulan yg penuh barakah ni.. amiin...


~~~~~ *x* ~~~~~


Tak ketinggalan satu lg e-card Ramadhan. Kali ni dr Rabiatun yg skrg ni mmg terror sungguh bab deco2 kek. Semakin menjadi2 biz Tun ni sejak dah jd fulltime housewife. Cantik hasil tangan Tun ni, mmg kreatif. Tun, K.Nor nak berguru la dgn Tun. Bila tu ya? hehe

Selamat berpuasa gak buat Tun sekeluarga. Semoga kita semua mendapat keberkatan dlm bulan mulia, bulan penuh rahmat dan barakah ni.. amiin.. Tq for the card & Love u Tun..

4 comments:

  1. Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Berpuasa di bulan Ramadan buat kak Nor sekeluarga. Ampun maaf sekiranya tulisan saya ada mengguris hati dan halalkan setiap resepi kakNor yg telah di test power kat dapur saya yer...

    ReplyDelete
  3. Salam 1 ramadhan kak nor dan keluarga.. :)

    p.s cikmin ada kad ramadhan jugak..semoga kak nor sudi terima.. :)

    ReplyDelete
  4. saiful >> slmt berpuasa buat saiful dan isteri.. bb sihat?

    eliza >> slmt berpuasa jugak buat eliza dan famili.. tak ada salah mana2 pun.. mekasih sudi try resipi2 kat sini, semuanya dah dihalalkan.. :)

    min >> salam min.. slmt berpuasa ya.. ada kad ek.. insyaallah k.nor g amik ya.. tq

    ReplyDelete