f Secubit Garam: Iced Chocolate

N3 Terkini

Friday, August 27, 2010

Iced Chocolate


Ada org nak join minum nih.. Chedapppppppp!! Kalau ikut resipi asal Iced Chocolate ni susu fresh tu dituang gitu jer dlm gelas selepas dimasukkan hersheys choc syrup tu, tp kan cam bisasa la... tukang masak ni mmg suka derhaka kat resipi. K.Nor blend susu fresh bersama dgn ketulan ais... Jadi la cam smoothie.. Laaaaaaaagi sedap!! Opss.. lupa nak beritau, K.Nor tak guna si hersyeys tu tp guna sos coklat yg K.Nor buat utk dimakan dgn Puding Roti baru2 ni.. Susu tu pulak K.Nor guna Low Fat Milk.. Jom minum! erkkk... tunggu azan Maghrib dulu ya... ^___^

 

ICED CHOCOLATE by Maya Zakri MyR

Bahan-bahan ( 1 )
Hersheys chocolate syrup
Magnolia fresh milk

Cara-cara
Masukkan hersheys syrup ke dlm gelas. Biarkan dia mendap.
Tuang fresh milk slow2. Masukkan ice cubes.
Kalau ade whiped cream semburkan. Barula sebijik cam secret resipe. tak pecaya pi selongkar die nye kitchen, mesti ade magnolia fresh milk.

3 comments:

  1. mas berkenan yang kacau air tu..cantiknya.....

    ReplyDelete
  2. mas >> heheh mata pandang tang ke lain ya.. :)

    wani >> k.nor mmg guna magnolia gak.. yg low fat :)

    ReplyDelete