f Secubit Garam: Terkedu!!

N3 Terkini

Monday, May 2, 2011

Terkedu!!

ASSALAMUALAIKUM...

Subhanallah... Tak terkeluar kata2 dari mulut.. terkedu sungguh!! Speechless!! Nak tau sebab apa? Meh scroll down.... ^____^

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hehe.. gimik sket ya.. jgn marah.. nanti kena jual ^___^
.
.
.
.
.



Nampak ni?
Oh yeahhh!!!! ^___^

Yang ni?
Ai like!!! ^__^

Yang ni lagi...
Browning Sos

eh... ada lagi..
ehh.. krepek apa ni? Sedap! Cam krepek sagu jer rasa ia..

Dan yg paling buat K.Nor terkejut dan tak terkata bila bukak pembalut hadiah yg membalut kotak ni.. Opss.. sori lupa nak snap gambo sebelum kotak tu di vogelkan.. hehehehe
My new toy!! ^________^

Haaa... amacam! Ni semua hadiah kiriman dari seberang laut! Tak mau cakap sapa pengirimnya.. Cukup lah sekadar beritau pengirimnya duk seberang laut ya.. Jepun? Korea? Aussie? NZ? Indonesia? Singapore? UK?ermmm.. Sabah dan Sarawak pun seberang laut gak kan.. Laut Cina Selatan.. hehe.. Pandai2 la buat tekaan sendiri.. Kalau salah, lepuk sendiri kat dahi, kalau betul.. hadiahnya gi beli sendiri hadiah yg diidamkan.. hehe..

Aduhai.. terharu giler tengok barang2 ni semua. Nak-nak mould2 tu.. tq2.. ai laik u... hehe.. Tu browning sos nak buat apa ek.. yg AlongRoz bg dulu pun tak terbuat lagi.. Kena buat Kek Hati Parik ya.. aduhai... manis tu... Buat kek buah ok gak kan..

MEKASIH BANYAK2 buat adik sorang nih.. Dibaginya jugak Digital Scale tu.. Macam tau2 jer K.Nor duk aim cari DS sbb DS yg ada ni agak mengong sket. Dah jadi nujum mek belalang la pulak ya.. Jap nak verangan dan verangan.. kut2 mek nujum ni dpt tangkap apa pulak yg K.Nor idamkan lepas ni.. Kalau DS ni hadiah utk 2nd blogoversary SecubitGaram dan 23rd Wedding Anniversary K.Nor.. hadiah lepas ni utk sambutan apa lak ya... Mek Nujum, kalau utk ulangtahun pertunangan aci tak? hahhahhaha...

MMMMMMMMMMMMMuah... buat Mek Nujum...cayang dia... Mekasih banyak2 ya... Hanya Allah jua yg mampu membalas sebaiknya buat anda dan suami. Kalau tanpa izin suami takkan boleh kirim kan.. Dan mekasih juga buat si penconteng belakang love letter tu.. Skima betul ayat2 kat surat cinta tu.. Part yg paling best.. tulisan cakar kuye2.. aikk.. kuye2 pun boleh menulis ya... pandai dia pegang pen ya.. hihii

Opss... ada satu lagi parcel yg sampai serentak dgn parcel yg ni tapi KIV dulu tayangan amal yg tu.. Tunggu episod pecah dara dulu ya.. hihii Mekasih buat pengirim budiman tu.. Mudah2an murah rezeki pemberi budiman berdua ni dan semoga ukhwah antara kita semua berkekalan mekar hingga ke akhir hayat.. Mudah2an dapat bersua muka, laga2 pipi dan vontot ya.. hihihi..



32 comments:

  1. wahhh.best nye dpt adiah...

    kak nor..... beday kita akhir thun ni, smpt akak nk pikir nk bg ape ..hahaah...

    tak terucap tgk mould2 tu...huhu

    ReplyDelete
  2. ni yg wat jeles ni.... uwaaaa!!!

    ReplyDelete
  3. Jelezzzznya tgk Nor dpt hadiah....Waaa....kak cek pun nak jugak...hu hu hu...tak pelah dah merajuk...tgk jelah hadiah Nor ni...pujuk hati sendiri...

    ReplyDelete
  4. Assalamulaikum Nor


    seronok campur suka bila tengok toy yang Nor dapat ni. pas ni rancaklah lagi merempit kat dapur eh nor.. hihihi

    ReplyDelete
  5. Salam, kak nor =0).
    wah!seronok nya dpt hadiah..
    saya nak tumpang hepi jugak hehehehe =0).

    ReplyDelete
  6. assalam nor..tahniah seronok sungguh..macam macam dapat
    jelita bulan ni pun ada satu nor punya resepi kan..akak dah tengok..

    ReplyDelete
  7. seronoknya dpt hadiah dr over sea, kita tak de org nok beri,sop3!

    ReplyDelete
  8. bestnyer kak nor...dpt hadiah mcm2... berangan nak beli DS jugak..huhu

    ReplyDelete
  9. wah banyaknya dapat hadiah kak nor! mesti best.

    ReplyDelete
  10. seronoknya....tahniah..sue pun nak verangan juga lah nak DS tuh..kikikiiii

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..

    shida >> ermmm... ermmm... dok tau la.. nak pk nk bg apa pun dok tau gok.. hihi

    tu la.. mould tu cam bulan jatuh ke riba! :)

    k.rose >> wahhh k.rose!! sabar2 :)

    k.cek >> nak buat camna, rezeki kan.. takkan nak tolak .. mudah2an ada rezeki k.cek pulak lepas ni :)

    CT >> si penerima ni laaaaaaaagi syok hehe

    ReplyDelete
  12. wah kaknor, bestnya...geram nengok mould2 tuh!!!! leh la buat mcm2 puding pasni ya...:D

    ReplyDelete
  13. k.nor,brwng sugar tu sama je dgn kah punyer,xpired date pun sama,adakah ini bermakna pengirim yg sama..ahaaa..dh tau..

    ReplyDelete
  14. vivi lim >> salam perkenalan dr k.nor.. mekasih sudi singgah dan tinggal komen.. mekasih juga tumpang happy dgn k.nor :)

    k.erna >> mekasih k.erna.. rezeki tuhan nk bagi kan..

    tu la.. dari minggu lepas lg duk cari si jelita tu.. ptg td gi gergasi pun tak ada.. nak gi town sorang2 males la pulak.. esok kena gi rempit ke town gak la ni. mekasih ya beritau k.erna.. :)

    along >> ehh yer ke? :)

    teratai >> suruh ida hantar, dpt gak hadiah dr obersi tu :)

    norul >> DS ni bagus, mudah kerja kalau nak timbang sukatan yg sikit2 tu.. cam 5gm, 10gm.. dll..

    amir >> alhamdulillah amir, rezeki yg tak disangka2 ni.. eh.. tak bawak lasagna sekali ke? hehe

    ReplyDelete
  15. sue >> jom verangan! hehe

    B >> tu lasal la B! mmg seronok sungguh dpt idaman hati tu :)

    kha >> aik.. dpt gak ek? meh bisik2 sapa pemberi tu nak? hehehe

    ReplyDelete
  16. ermmm .. biler la ada org nk bg zura surpriseeee camni... huhu..

    ReplyDelete
  17. seronoknye dapat hadiah... waah akak.. Tahniah juga sbb keluar lg kat jelita.. ;)

    ReplyDelete
  18. ermm..mcm dapat teka je nih...lalalalala

    ReplyDelete
  19. bestnya,,,,dpt adiahhh. i like DS tu kene tunggu penimbang biasa tu rosak br cik abe kasi beli huhuhu.

    ReplyDelete
  20. kalau hadiah dari srwk, keropok yang warna-warna tu mesti nama dia tabeloi.. lbh kurang la bunyi dia. mmg sdap.

    ReplyDelete
  21. Wah k nor.. Dh dpt apa yg diidamkn yer.. Lagi laju la projek guna mould di dapur ni... Bestnye.. Naz pun idamkn DS cam tu jugak.. Tak de sape2 ker nk hadiahkn pd Naz? Heheheeee.. Alaaaa k nor dh dpt yg baru.. DS yg lama tu boleh la pass kat Naz;))

    ReplyDelete
  22. Waaaaaaaaaaahhh kita ketinggalan keteapi...bestnya tuh...bertuah ramai yang sayang kan...kita ni cik abang jek sayang...hahahahaha, peminat xda...wakakaaauuuu

    ReplyDelete
  23. Salam K.Nor...bestnya dpt hadiah kan?trutama timbang digital tuh..atie pon ngah usha2 nih...pinjam k.nor punya leh tak?hihi

    ReplyDelete
  24. loooo...mas tertinggal keretapi...
    alhamdudillah...murah rezeki akak sorang ni....
    mas pun tumpang seronok.....
    tapi kan...jeless sikittt jerk tengok hadiah2 tu...
    sangat cantik la......

    ReplyDelete
  25. vahvahh..nak cop mould yg kaler biruuu blehh..?hihi..
    yg kerepek sagu tu kalo kat sarawak nih dipanggil tebaloi kak..x tau ler tmpt lain panggil ape..hehe..
    kalo akak nak yg dari sini bleh je nak pos kan..yg dari sini original org melanau buat taww..ahaks
    ni mesti dari UK nih sbb aritu kak nor kate tggu org kirim silikon mould dr uk kan kan..mould yg kecit2 tu xde kat sini..kalo kat miri nun ade kot.. heee..

    D.s gini leh timbang cecair gak ek kak..sebelum ni ade je nmpk tp yg xde mangkuk..nk guna mgkuk sndirik cam x vouge jek.ekeke

    ReplyDelete
  26. waa..manyaknya adiah. Otak mesti dah plan macam2 tu dapat menda2 mcm tu ya hehe.. anyway happy bday !

    ReplyDelete
  27. assalam kak nor..kite pun leh agak sapa pengirim tu, bila tgk kerepek tabaloi tu...mmg baik hati sangat dia

    ReplyDelete
  28. azura >> insyaallah.. ada la rezeki tu :)

    diana >> tq diana :)

    ryo azhar >> ermm apa ek.. :)

    star anise >> biasanya k.nor pun cam tu gak.. tunggu rosak dulu baru tukar yg lain tu yg duk guna gak yg mengong tu.. nak tukar kadang2 boleh guna lagi.. sayang gak kan..

    ReplyDelete
  29. shafa >> oooo tu nama dia ek.. mekasih beritau ya..

    naz >> alhamdulillah.. dpt gak naz.. tak yah nak meroyan lagi dah kalau naz tayang yg naz punya hehe

    ira >> alhamdulillah.. :)

    ummi >> tak per, cik abg sentiasa penuhi hajat cik adiknya tu :)

    ReplyDelete
  30. atie >> nak pinjam? hehe k.nor tak guna pun lagi tu.. sayang :)

    mas >> skit jer?? tak banyak? hehe...

    sue >> ishhh yg biru gak yg dia nampak.. akak kan suka kuning.. pandai pulak org tu bagi cup kaler kuning... hehe..

    tu la.. duk baca kat manual tu ada utk timbang susu, air gak.. alhamdulillah.. suka hati dpt yg gitu.. baik kan org tu sue.. semoga murah rezeki dia sekeluarga :)

    sue >> mmg duk plan mcm2 sue tp tak terbuat pun lagi.. bz sungguh arini.. gini la kalau dah pegang balik jawatan menteri pengangkutan :)

    rosaliza >> erkkk!! syhhhhh!! hehehe... mmg baik hati kan.. mudah2an bertambah berkat kehidupan dia sekeluarga :)

    ReplyDelete