f Secubit Garam: Butter Breaad Puding Dgn Sos Kastard

N3 Terkini

Wednesday, May 25, 2011

Butter Breaad Puding Dgn Sos Kastard

ASSALAMUALAIKUM...


Sesi nak menghabiskan stok roti dan sos kastard. Jadi kena buat lagi puding roti yg sedap dan digemari semuah ahli keluarga K.Nor ni.. 


12 comments:

  1. bestnyer...yummy!! pasti akan buat dlm ms terdekat..hihi...

    ReplyDelete
  2. Kalau sejuk2 masuk tekak sedap.. Yum yum

    ReplyDelete
  3. kite pun wat gak semalam! huhuhu

    ReplyDelete
  4. yummmy....sedapppnya...
    gabungan yang amat serasi.....

    ReplyDelete
  5. waduhhh sedapnya .. suka banget kalau ada sos kastard tu..:)

    ReplyDelete
  6. Cedapnyeee... Nak..nak...

    ReplyDelete
  7. K Nor,

    Feveret anak2 dan saya juga...sedap kan...?

    ReplyDelete
  8. mmg sedap la kak...huhuhuh..terliur plok..tp kan..pakai roti butterscoht (betul kot ejaan) lagi best,,huhuuhh

    ReplyDelete
  9. Sedap betul la Kak Nor kita nampak kejadiannya tuuu..
    pehh..kalau dekat ganu harus terjah kenduri kawin ni hehe

    ReplyDelete
  10. akak,kalau nak copy resepi dengan gambar boleh kan?

    ReplyDelete
  11. anony >> kenapa tak amik resipi aje.. pastu buat sendiri dan tepek gambar hasil sendiri, gitu lebih elok kan..

    dan pls tinggalkan nama ya

    ReplyDelete
  12. simple posing tapi mantap menawan n cantik!!!!!!

    ReplyDelete