f Secubit Garam: Kad Dari Fie@Adiweyah & Gold Card Dari CT

N3 Terkini

Thursday, May 5, 2011

Kad Dari Fie@Adiweyah & Gold Card Dari CT

ASSALAMUALAIKUM...

Kali ni nak gantung kad sempena Segmen Jom Berkenalan dari Fie@Adiweyah.blogspot.com dan juga kad utk followers bagi blognya.. Mekasih ya Fie.. 



Semoga ukhwah antara kita bloggers semua sentiasa berkembang mekar hingga ke akhir hayat.. amiin....

~~~~~ *** ~~~~~

Opsss... ada satu lagi kad. Rangkum sekali gus la dalam satu n3. Kang kalau tak buat gini terlupa pulak nak letak. Kesian CT, nanti dia kata K.Nor tak sudi nak amik Gold Card dia tu.. hehe.. Sori la ya CT, lambat sket amik kad, bz yg ntah apa2 jer dua tiga hari ni..


Ni haaa... Gold Card dr CT Delima. Agak2 boleh bawak gi shopping tak ni CT? Kalau boleh tenyeh dan barang2 tu pree, nak jugak print out card ni dan bawak gi soping.. Amboi.. Gold Card siap ada gambar CT pegang sudip lagi tu.. hihii.. Glamer dia! hehe.. Mekasih ya CT atas ingatan ni.. semoga ukhwah antara kita semua sentiasa berkembang mekar hingga ke akhir hayat.. amiin...


7 comments:

  1. cer akak bwk gold card tu gi gergasi..kalo diorg kate xleh guna suh aje kak ct bayo..haha..

    ReplyDelete
  2. sue >> ermm ok gak kan.. pastu kalau k.ct marah, nak lepuk akak, akak suruh dia lepuk sue sbb sue yg tukang ngajo hehee

    ReplyDelete
  3. Salam. K. Nor, namia nk tanya sikit nih. pasal kek pisang bercoklat tuh. nak buat kek tuh, sedap guna pisang apa? ka pape jenis pisang pun boleh guna? thanks ya =D

    ReplyDelete
  4. namia >> uikkk.. panggil k.nor lak ya.. hehe.. paling elok guna pisang berangan, selain tu, pisang emas pun boleh.. pisang montel boleh gak tp biar betul2 masak/ranum dulu..

    ReplyDelete
  5. ahahahha. biar formal sikit. mana pergi hilangnya chatbox Kak Nor?

    ReplyDelete
  6. namia >> dah simpan dlm bilik kebal :)

    eliyaezlinalias >> alhamdulillah... kalau kerana Allah, insyaallah ada berkatnya .. :)

    ReplyDelete