f Secubit Garam: Projek Marathon Lagi..

N3 Terkini

Saturday, May 21, 2011

Projek Marathon Lagi..

ASSALAMUALAIKUM....

Layan gambar aje ya.. Projek marathon petang semalam.. Nak cepat ni... Jumpa lagi.. :)

Red Velvet Cupcake dari resipi di SINI.
Godek 6 adunan menghasilkan lebih kurang 80bj.
Belum sempat mekup lagi...

Puding Balqis, 3 adunan

27 comments:

  1. perhhhh...banyakknya....
    rajin betoi akak sorang ni....
    ada orang tempah ke kak....

    ReplyDelete
  2. Noooorrrrr...marathon kenduri ke..waaaahhh...nnt anak kita tunang, nak tempah kat Nor je laaa eh! Selamat berkenduri Nor..

    ReplyDelete
  3. nak ambik seloyang agar2 santan tu agak2 akak perasan tak? hihi

    ReplyDelete
  4. Akak...ni real nyer marathon arr...byk tuu...

    ReplyDelete
  5. pehhh hebat..kencang..ada kenduri yeee cantik RVC tu dan semua cantik

    ReplyDelete
  6. Cantiklah red velvet dalam cups tu..

    ReplyDelete
  7. aikkkk! ingat lari je ada marathon..

    nor! nak puding balkis tu, x dapat banyak, 1/2 loyang pun jadi ler...

    ReplyDelete
  8. as salam.. kak nor wat projek mega apa nieh??? manyak nor...

    ReplyDelete
  9. Kaknor,wah byknyer,da kenduri kat mana nih kak..Semua cantik2 jer nmpk.

    ReplyDelete
  10. Salam Kak Nor...
    Hebat ni...marathon untuk projek mega la kot ni....

    ReplyDelete
  11. rajinnyer kak Nor...
    bermaraton kat dapur yer... =)
    gud luck kak Nor..

    ReplyDelete
  12. wah..mmg marathon rr nih..hhuhuhuhuh....

    ReplyDelete
  13. Selamat berjaya kak nor dalam marathon...hehe. Nanti abis marathon jangan lupa citer yer

    ReplyDelete
  14. seronok tngk tempahan yg menjadi ni...lenkali nak tempah dngn akak jelah....leh kan..

    ReplyDelete
  15. marathon separuh akhir ke kak nor?
    saya tunggu kak nor kat final jer. Tadah tupperware, dulang, paper bag dan segala2nya..hehehe. LOOMOT

    ReplyDelete
  16. WAH BANYAKNYA. ORG TEMPAH KE NOR ATAU ADA KENDURI

    ReplyDelete
  17. banyaknya kak nor, nak bawak pi mana tu....

    ReplyDelete
  18. wah banyaknyaaaa akak... kalau kita dok berdekatan.. diana pun nak tempah gak dr akak taau... rajin sungguh akak... :)

    ReplyDelete
  19. wow beshnyer red velvet & puding bagai sluuurp..

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum kak :)

    waaa,ctk nya kaler2...

    teringin btl red velvet

    ReplyDelete
  21. nak p bwk mana K.Nor?lawanya red velvet tu...

    ReplyDelete
  22. Salam Nor cayang. Wah, nak khenduri sambut menantu ke... hehehe.
    Malam tadi ALong mimpi kat Nor ler... kita gi Tganu, duduk dgn Nor sehari Nor masak2 untuk kita.... lagi satu, Nor tgh sarat ngandung....hahaha, eh betul ke?

    ReplyDelete
  23. as-salam kak nor
    kenapa keadaan kelam-kabut kak nor. ... projek marathon ????????

    ReplyDelete
  24. salam kak,
    wah dpt tmepahan buat RVC ye kak....tp kan kak resepi tu tak bole click ler...silap link kut....huhuhu....nanti akak free, tempek le semula resepi tu yer... :)

    ReplyDelete
  25. salam nora,

    hemmm sedapnya! anyway maaf x dpt gi kenduri sbb hantar angah ke UM pd tarikh 29/5/11. Tapi balik KT cuti sekolah ni,tarikh tu x pasti lagi.

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum...

    mekasih buat semua yg tinggalkan komen.. juadah yg disediakan ni adalah utk majlis akad nikah SIL k.nor yg berlangsung semlm. k.nor tak amik tempahan sekadar buat utk keluarga terdekat jer :)

    loomot >> jumpa di marathon final ok :)

    alongroz >> dtg rumah, YES! ngandung? OH TIDAK!! hehe

    butique4u >> ada silap k? nanti k.nor betulkan ya.. mekasih sbb inform

    teratai >> takper.. kirim salam buat tehah dan wish all the best utk dia ya..

    ReplyDelete