f Secubit Garam: Giveaway From Moscow by Miszlullaby

N3 Terkini

Tuesday, May 3, 2011

Giveaway From Moscow by Miszlullaby

ASSALAMUALAIKUM..

Semalam kat N3 Mee Sanggul Goreng Pedas, Diana@Melley Mey beritau ada kerja nak kena buat. Terima kasih buat Diana yg sudi tag K.Nor. Nasib baik tagnya mudah jer tapi yg jadi masalah bila nak tag org lain semula. 5 org jer nih.. tu yg menjadi masalah... Sebolehnya nak tag org yg belum ditag lagi kan.. Nak kena gali dulu n3 org lain yg dah kena tag baru boleh tau sapa yg dah kena. Kalau tak tersenarai tu maaf lah ya insyaallah tag ni akan berterusan dan kalau ada rezeki timbul juga nama anda sebagai salah sorang yg kena tag. Dan pada yg kena tu, jom meriahkan GA Miszullaby, mudah2an ada yg bertuah nanti dan mendapat rezeki yg tak disangka2..


Diana tag K.Nor utk join GA dari Miszlullaby, Moscow yg bakal balik ke Malaysia tak lama lagi ni.. Nama2 yg kena tag ni sila ke blog Miszlullaby utk tengok syarat2 yg dikenakannya ya.. Terima kasih jugak kepada Miszlullaby kerana sudi menganjurkan GA yg mana hadiahnya masih menjadi rahsia ni..Tarikh tutup penyertaan lambat lagi ni, 30.8.2011 Jom la join bagi memeriahkan GA Miszlullaby..

Org2 yg K.Nor tag adalah...
1. Ika@ Kurnianmu
2. Mimi @ Kehidupanku
3. Bee @ Bee4rbs
4. Hasue @ I love My Life
5. Mokwo @ Semanis Madu

10 comments:

  1. sekali hadiahnya buku resepi masakan Moscow kak, jenuh kak nor nak mencuba semuanya, tapi kak nor masak apa2 pun mesti menjadi kan?? hihi

    ReplyDelete
  2. salam kak nor...
    datang melawat kak nor hari ni... malam tadi baru balik dari kampong raub... sepupu suami bertunang. dah sekodeng semua n3 yg terlepas.. terliur tgk collek mangga, jeli konnyaku kiwi ngan mee sanggul goreng, ayam masak hijau... yumyum...

    t.kasih juga utk ucapan & doa sempena besday saya ye kak nor.. tq byk2 utk roses bouquet tu... hehe..

    ReplyDelete
  3. Assalamulaikum Nor

    Ct dok skroll 2-3 kali cari kotak shoutmix tak jumpa ker ct terlepas pandang tak tahu lah.. hihihi

    ct nak bagi hadiah GOLD KAD ikhlas dari Dapur CT khas buat semua follower Dapur CT. MGold Kad tu bole gesek2 kalau nak gi shopping beli toy baru nanti.. hehehe. Kalau sudi dtg amik ya Nor :D

    ReplyDelete
  4. Tq kak..nanti wat homework yer..mkn sup bebola dulu nih..hihi

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...

    leyza >> ermmm jenuh la nak kena translate kan..ehhhe.. tak kut.. dia open GA dia pd semua, bukan blogger masakan jer.. mesti hadiah pun umum gak la.. bukan utk masak2 jer kut :)

    mizlullaby >> sama2 kasih :)

    ratna >> wahh dah khatam abis ya yg tertinggal.. bagus2 .. hihi

    letih tak? tp seronok kan :)

    ReplyDelete
  6. ijah >> ehhemmm .. sama2 kaceh :)

    CT >> w'salam ct.. sbox tu dah kena simpan dlm peti kebal hehe

    agak2 kad tu boleh tenyeh tak time nor gi shopping? kalau laku nak jugak rembat barang2 yg branded nih.. hehe

    sue >> dah abis makan jgn lupa buat ya.. :)

    ReplyDelete
  7. tq kaknor...kena buat keje la arini..:)

    ReplyDelete