f Secubit Garam: Walimatul Urus

N3 Terkini

Friday, May 27, 2011

Walimatul Urus

ASSALAMUALAIKUM...


Di kesempatan ini, K.Nor ingin mengambil kesempatan untuk menjemput teman2 semua terutamanya yg tinggal sekitar K.Terengganu ke Majlis Perkahwinan SIL K.Nor iaitu Hajar bersama pasangannya Redzuan pada 27 Mei 2011, bertempat di 5734, Kg Tanah Lot Manir, Kuala Terengganu. Semoga dengan kehadiran adik/kakak/teman semua dapat memeriahkan lagi majlis perkahwinan yg diadakan secara sederhana ini nanti.. insyaallah..


Untuk melihat peta dgn lebih jelas sila klik gambar ya..

Sila hubungi no 013 9351200 jika hadapi masalah utk ke tempat majlis ya.. Sekian lintas langsung dari Puchong Putra Perdana ^__________^


13 comments:

  1. KNor
    If only.. i wud love to... tolong sambung kan.. hehhe..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak nor sekeluarga..bakal terima ahli keluarga baru.. :)

    p/s:lekas balik ye kak nor,izah x sabo nak tolong mendobi n lipat kain tu..haha

    ReplyDelete
  3. ooo ada kat Puchong rupenye..x pe kita tlg kemas2kan dapur k.nor ;)Bila balik tgnu?

    ReplyDelete
  4. okeh kak nor, kalau adop aral..

    ReplyDelete
  5. wahh bestnyer mkn nasi kenduri nanti kak..saya lama dah tak mkn...btw selamat pengantin baru buat pasangan pengantin...:)

    ReplyDelete
  6. kak nor, majlis dari jam berapa hingga jam berap majlis berakhir.
    xdek aral nak hadir majlis kawin tersebut. Nak tgk pengantin baru dan pengantin lama. Yang lama tu yg nak2 sgt jumpa. kena bagi 2 hadiah ler ye? untuk pengantin baru dan lama ;)
    LOOMOT

    ReplyDelete
  7. salam kak nor....
    saya pun akan berangkat ke sana esok malam anak sedara kawin dapat org trgnu.majlis hari ahad le.dan saya berkampung d air terjun sekayu.jika ada jodoh bolehlah berjumpa.....

    ReplyDelete
  8. loomot >> hahaha.. yg utk pengantin lama tu biar hadiah yg best2 sket ya.. hehe

    majlis dr pkl 12tghari - 5ptg

    isnita >> insyaallah.. jemput ke majlis esok ya..

    tok esah >> orait :)

    rima >> hehehe.. jom la.. :)

    sue >> ntah la.. jd misi kut sbb anak dia sakit gigi hehe

    pia >> dah balik pong :)

    nieza >> jom!! leh kita kenal2 laga2 pp :)

    ReplyDelete
  9. salam kak nor, wah ade makan pulut ya, nnt kirim salam kat semua ya, ros tak boleh datang, sbb nak FLY jauh ni muehehehee...selamat menguruskan majlis ya, sure jadi orang kuat ni....

    ReplyDelete
  10. Salam Kak Nor,
    terima kasih atas jemputan...hati teringin nk pegi, buleh jumpa kak nor sekali...tp, smlm br balik dr pulau...mlm esok nk g kursus plk kt USIM...huhu...

    pe pn,
    selamat pengantin baru utk anak saudara kak nor, semoga berbahagia hingga ke akhir waktu..amin..

    ReplyDelete
  11. Salam kak nor,
    Ya ampun, saya baru dpt tgk intenet hari ni..28may..uwaaa...
    pe pon selamat menyambut ahli keluarga baru.. =)

    ReplyDelete