f Secubit Garam: Hajar's Wedding

N3 Terkini

Sunday, May 29, 2011

Hajar's Wedding

ASSALAMUALAIKUM..


Dah 2 hari tak berupdate blog. Tuan rumah dah lepek abis, kepenatan sangat. Semalam pun masih ada kenduri yg dihadiri. Jadi dapur pun masih belum beroperasi lagi la.. Meh la layan gambar2 sekitar Majlis Perkahwinan Hajar bersama suaminya yg telah berlangsung dgn sederhana tapi meriah pada Jumaat 27 Mei 2011 baru2 ni. Hanya sedikit aje gambar yg dapat di snap memandangkan K.Nor dan Cik Abg betul2 sibuk pada majlis tu tambah lagi Cik Abg jd 'tuan rumah', so tak ada la peluang nak pegang senapang dia tu. Gambar2 yg ada ni pun diambil sebelum majlis bermula dan juga selepas majlis selesai. Gambar persandingan sekeping pun tak shoot sbb kita org sibuk melayan tetamu masa tu. 










Sori ya.. pengantin lama nak posing jugak!! ^___^

Opsss.. terlupa nak ucapkan jutaan terima kasih buat Shita (Shita Catering) yg dah menyiapkan Kek Lapis Chocoberry yg telah dijadikan hantaran dan juga buat Loomot yg sudi hadir pada majlis tu. Jauh2 datang dari Kemaman bersama ole2 buat K.Nor... ^__^


14 comments:

  1. Feewiittt..tang posing pengantin yg last sekali tu yg tak tahan tu...Romantik tu...

    ReplyDelete
  2. posing sekali lg ok jek tuk pengantin lama tu... heeee... dh mcm pengantin bru gak.... ;)

    ReplyDelete
  3. pewwwiiittttttt!!! pengantin yg 2 org kat bwh tuuu ehem2 waaaa..mcm nak beroperasi balik jerrr kilang memproses budak hihihi... psst>>bwkkan sup sekawah nii mkn puas2 ya tak cukup kena kasi kita nasik minyak :D

    ReplyDelete
  4. kak nor, pengantin lama tu, klu dipakaikan baju pengantin, mekap pastu cik abe kak nor color janggut jadi hitam. sure org kater pengantin betul-betul baru. Hehee. Hari sabtu sy pergi lagi KT kenduri kawin. Marathon KT nih.

    ReplyDelete
  5. Kak Nor, lupalah aritu nak minta maaf sebelum balik. Takut ada tersalah kata menguris hati Kak Nor sekeluarga. Maklumlah, kalau dah cakap nih, dia jadi "opss,terlebih sudah bah". Oleh itu maafkan saya andai ada tutur kata yang tidak disenangi oleh kak nor sekeluarga

    ReplyDelete
  6. Gembira dapat jumpa kak nor. Orangnya sangat baik begitu juga dgn suaminya. Jumpa life lagi cun melucun tuannya. Mekasih byk bg gift kawin dan tapau nasi kenduri ;) LOOMOT

    ReplyDelete
  7. ehemm ehemm.. cam nk tambah lagiii jekk.. muahahaha....

    eh eh.. sweet betul la kaler dia. siyes suke tengok. apa pun tahniah buat pengntin baru dan tak berapa baru tu ek... kikiki

    woo woo... lepas ni gi jogging!!! haha

    ReplyDelete
  8. alahai kak nor..saya betul2 melepas ni..huhu... pepon cantik kaler tema tu...sweet..

    ReplyDelete
  9. feewiittt...pengantin lama pun berseri2 jerkk nampaknya....

    cantik la pelamin tu...
    suka mas tengok....

    selamat pengantin baru buat hajar dan suami..
    moga bahagia dunia akhirat..

    ReplyDelete
  10. assalam nor..pengantin lama pun..masih comel lagi tu..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..

    sue >> erkkk!! tang mana la romantik tu.. hehe

    ana >> hihi.. kuat bodek ya.. :)

    ika >> uikkkk... jgn sebut2 tang kilang yg dah ditutup production tu.. tak sanggup! hehe

    loomot >> heheh.. kang kalau dicat itam sibuk nak mencari yg lain pulak, akak gak yg susah hhihihi

    tak ada pun loomot, tak sikit pun ada yg mencuit hati bahkan k.nor sangat2 berterima kasih sbb loomot sudi dtg ke majlis yg tak seberapa tu.. maaf gak sbb hidangan dan sejuk maklum lah masa tu dah lewat ptg sgt kan..

    psstt! geli hati betul bila loomot kata k.nor slim! hahaha.. aminnn.. mudah2an lagi slim lepas ni :)

    semoga dpt jumpa lagi lepas ni ya.. maaf gak andai ada kurang layanan masa majlis aritu :)

    ReplyDelete
  12. izah >> haipppp!! biasa dia! ^__^ akak bg peluang kat izah, kat noorsha dll la ya utk tambah.. mas pun kena bagi peluang gak tu.. masing2 baruuuuuu jer dua :)


    hahaha.. tengok la nanti pengantin tak seberapa baru ni kena usaha lebih time jogging tu.. dah naik 2kg nih.. huhu

    norul >> tak per la norul.. tak ada rezeki nak jumpa la tu kan.. :)

    mas >> amiin... mekasih mas,k.nor wakilkan pengantin baru dan pengantin tak baru hehe

    mama AA >> mekasih :)

    k.erna >> hihihi.. amin... :)

    ReplyDelete
  13. Assalam kak Nor cyng, alhamdulillah...dah abis dah majlis kenduri tu tahniah buat pengantin dah seluruh ahli keluarga...semoga berbahagia selalu hendaknya....pengantin lama pun cantik sokmo...:)

    ReplyDelete