f Secubit Garam: Roti Sosej Berkeju

N3 Terkini

Sunday, May 15, 2011

Roti Sosej Berkeju

ASSALAMUALAIKUM...


Jom layan Roti Sosej Berkeju. Tuan rumah bz sket arini.. Nak kena keluar ni, dah la arini Cik Abg ke Kerteh lagi. Pangku lagi la jawatan Menteri Pengangkutan.. Nak resipi dan nak tau petua utk dapatkan Roti Sosej yg rangup serta menjimatkan telur, sila ke SINI ya..

10 comments:

  1. Salam kak!!!!! antor kek :D hihihi alaaaa..kan dah bg itu hari :D td pagi plan nak buat roti gini tp ntah kenapa malas bebeno! buat roti bakar jerrr hihihi sian budak2 nii :D pastu kasi sosej kenyang dahh hihihi... sambil2 bongkar dapo akak nak carik menu tgh hari :D

    ReplyDelete
  2. uwaa ada roti sosej keju kat sini..yatie wat roti sardin je kak...nak rasa seketoi kak roti sosej tu..nnti yatie wat sendiri..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. mantop.. kenyang pepagi dapat breakfast gini... fuhh

    ReplyDelete
  4. pehhh moleknya roti keju tu..dah npk dah ni si ank dara....esok leeeee kalu rajin pe pun 3 ketul nak rasa...

    ReplyDelete
  5. Great idea for bento Dan bekal untuk picnic. Esok saya pun nak buat. Thanks for Sharing kak Ros

    ReplyDelete
  6. adoii meleleh leleh cheesenya walaaaaa

    ReplyDelete
  7. Roti sosej garing. Sedaapnyer... ;)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum akak...
    kalau anak2 diana nmpk nie... pasti suka nie ... utamanya irfan... Sedaaaappp!!!

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..

    ijah >> w'salam ijah.. buat siap2 time rajin tu, pastu bekukan.. time terasa nak makan, nyah bekukan pastu goreng la.. kejap aje dah siap :)

    yatie >> roti sardin pun sedap yatie, lama dah k.nor tak buat :)

    izah >> mmg kenyang tersandar kalau ngap 2 biji :)

    sheila >> buat jgn tak buat hehe

    ReplyDelete
  10. kelley >> yr welcome k.ros

    aeini >> hehehehe..

    shasha >> yep, kalau buat stail k.nor tu, sapu telur dgn brush insyaallah roti sosej ni jd garing.. try la ya..

    diana >> w'salam diana.. anak2 mmg suka kan.. mak anak pun suka hehe

    ReplyDelete