f Secubit Garam: Bubur Sup Lagi...

N3 Terkini

Saturday, May 14, 2011

Bubur Sup Lagi...

ASSALAMUALAIKUM..

Hari ni tak ada tayangan menu lunch sbb tuan rumah sekeluarga gi kenduri kawin anak kepada kawan baik K.Nor yg pernah duk berjiran lama kat sini dulu. Kita org dua keluarga mmg rapat. Anak2 kawan K.Nor pun sangat mesra dgn K.Nor. Yer la kan, kita org kenal masa anak2 masih kecik2 lagi. Yg kawin arini pun masih bersekolah rendah masa tu. Teringat lagi time dia nak ke sekolah mesti dtg ke K.Nor. Mintak K.Nor jalin@tocangkan rambutnya yg lebat dan panjang tu. Tak sangka dah besar rupanya si anak dara, dah kawin dan dah jadi bini org pun hari ni.. terharu jugak rasanya.. Begitu cepat masa berlalu..


Jadi utk dinner malam ni K.Nor buatkan Bubur Sup ajer. Mudah dan enak dimakan. Nak resipi? Bolehlah klik kat SINI.. Mood menghapdet masih kurang lagi disebabkan dua hari blog demam. Hari ni walau demam dah kebah tapi masih fenin2 lalat tu. Habis komen dlm n3 yg ditelan semalam hilang walaupun n3 tu dikembalikan.. Maaflah pada sapa2 yg pernah mengomen kat n3 yg ditelan tu, bukan salah tuan rumah mendelete komen2 tu ya..

7 comments:

  1. Tetiba lapo la plak tengok bubur sup akak ni..hehheheee...sue membako chicken tempura ja mlm ni..Malas betul nak masak..hehhehee

    ReplyDelete
  2. buat perutku berkeroncong tngk bubur sup ni...arini ujan, kena bubur sup panas2, mmng best...

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum kak

    xper la,hrp bspot xdemam dah

    nak tambah semanggkuk lagi kak hehe

    ReplyDelete
  4. kak nor.. saya kekenyangan lauk kenduri je ni sampai malam..adeh.. sedap jugak kalau dapat bubur nasi ni..

    ReplyDelete
  5. yuhuuuuu kak! amboiiiiii bz betul kakak kita yg sorang niiii, kenyang makan nasi minyak yer kak :D ingat2 kita tu kalau makan nasi minyak hihihi... bubur ni pun alahaiiiii sedapnyerrrr!

    ReplyDelete
  6. cite psl bubur....sdp juga buat nie..:-)

    mia klik all ur nuffnang

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..

    sue >> tu la kan sue.. bukan mood rajin tu all the time.. :)

    yatie >> yep.. mmg sedap :)

    pia >> sori la pia, lambat akak reply komen.. dah abis :D

    izah >> amboiii melantak betul ya mek :)

    ijah >> akak bz minggu ni mengalahkan menteri lagi la.. huhu

    mia >> cuba la mia, kut2 kena dgn selera mia ya..

    ReplyDelete