f Secubit Garam: Nasi Ayam Goreng..Lagi.. Dan Lagi...

N3 Terkini

Monday, May 16, 2011

Nasi Ayam Goreng..Lagi.. Dan Lagi...

ASSALAMUALAIKUM..

Nak buat camna, kalau dah anak2 dan si ayah suka, buat lagi dan lagi la jawabnya.. Tak nak celoteh panjang2.. Layan jer ya.. Nak resipi Nasi Ayam Goreng sila klik kat SINI dan kalau nak resipi Sos Pedas, klik kat SINI lak ya.. Tuan rumah kurang kerajinan nak letak resipi hari ni..




17 comments:

  1. Kak Nor..nak tanya ... tunjuklah teknik ambik gambar dan backround yg di gunakan tu..nampak cantik mcm kat majalah jer...please please...

    ReplyDelete
  2. as-salam kak nor
    sungguh menyelerakan nasi ayam goreng kak nor ni....rasa lapar pulak tengok lama2....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...

    naz >> k.nor tak pandai nak ajar sbb k.nor mmg tak pandai.. snap pun kalau cik abg set siap2.. kalau naz nak belajar kena gi berguru dgn dia kat http://www.tolahah.com utk lebih detail cara dia ajar nak amik gambar food tengok kat http://www.tolahah.com/blog/?cat=19 ya..

    ReplyDelete
  4. bestnya nasi ayam goreng menarik tertarik....

    ReplyDelete
  5. akak..family mas pun suka nasi ayam goreng ni...
    lama dah tak buat...he..he...
    kene buat gak lepas ni...
    sedappp kan kak nasi ni...

    ReplyDelete
  6. Lia suka makan nasi aym grg ni kak...x penah try lg buat sendiri selalu order je kat kodai...he3...

    copy resepi yer kak...tq

    p.s:kak nor...lia cari majalah JELITA mei x dpt2 lagi...:(

    ReplyDelete
  7. syedapnyer...............terliurnyer......

    ReplyDelete
  8. Aslmkm Nor cayang. Sayang nak tinggalkan blog & kekawan, cuma kena slowdown sikit. Nak kasi tau Nor sebelum ni tp takda shoutbox kat sini susah nak tinggalkan pesan. Apa2 pun, I'm back... miss you too.
    Nasi ayam ni mmg dah jd menu tetap famili Along juga... anak2 suka.

    ReplyDelete
  9. sedaaapnya .... terus lapar tgk nasi ayam goreng akak tu tau... :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...

    ady >> w'salam... mmg sedap ni ady, try la..

    issnita >> acu cuba buat sekali.. insyaallah sedap

    mas >> sama la mas.. ni pun sbb lama dah tak buat

    izah >> me tooooooo :)

    lia >> silakan lia.. jgn lupa cuba ya.. ooo tak jumpa ke lia.. kesiannya.. kena cari kedai buku besar2 sket kut..

    wani >> uikkk.. dah biasa buat kan.. gi buat esok :)

    ReplyDelete
  11. alongroz >> w'salam along cayang.. jgnler.. jgn la tinggalkan terus.. takper slowdown pun asal tak tutup terus.. rindu rinduan la kita org dgn along, liana dan masakan along nanti.. sedih tau..

    sama la along.. sedap kan.. nak2 kalau ada sos tu.. lagi terangkat..

    diana >> uikkk dah lewat malam ni diana, nak makan lg ke.. dah.. gi bancuh susu ya.. tak leh makan berat2, dah lewat ni.. kang nak titun pulak :)

    ReplyDelete
  12. Nasi Ayam Goreng...mesti sedap ni...nyum2....memang sedaplah...:)

    ReplyDelete
  13. Salam kak nor! dtg pagi2 niiii tp mata ngantuk lagi, antor roti gulong sosej berkeju ada isi ketam sekali nii :D sos guna sos sendirk ya :D

    ReplyDelete
  14. lapar la plak nampak nasik grg kak nor niii.....

    ReplyDelete
  15. k.cek >> mmg sedap kalau tak sedap takkan nor buat ulang2 kali..hehe.. anak2 nor suka la nasi gini k.cek.. nak buat pun mudah.. try la..

    ijayuji >> mekasih.. untung skrg ni ya.. tiap2 pagi ada courier hantar bf.. kalau yg nyata lagi la syok kan.. hehe

    ana >> gi makan nun.. kang masuk angin perut tu :)

    ReplyDelete