f Secubit Garam: Makaroni Goreng

N3 Terkini

Saturday, March 19, 2011

Makaroni Goreng

ASSALAMUALAIKUM...


Hari ni tak ada menu lunch ya.. ada kenduri lg, penamat bagi musim cuti sekolah. Meh la layan Makaroni Goreng. K.Nor suka guna yg spiral, kadang2 beli yg bentuk shell. Suka guna yg dua ni sbb cepat lembut. Letih betul arini, duk membuli si iron sepetang.. Ok la ya.. nak rest pulak.. Jumpa lagi esok hari.. insyaallah..



10 comments:

  1. saper buli saper kak sbnrnyer ni..:))) x syiok betul bab ironing ni eh..sabar je la :))

    ReplyDelete
  2. Joining you for some macaroni kak! Sedapnyaaaa ;)

    ReplyDelete
  3. yuhuu..nak sepinggan kak!bwk pinggan pakai buang dah ni..

    Best gak kdg2 kalo dpt gi kenduri kawin..dpt mkn menu pelbagai..paling best mkn nasi kawah..pehh..tapi nak gi kenduri ngan handbag idup nih byk dugaan gak kdg2..huhu

    *sesambil cerita,sesambil cedok makaroni goreng..self service laa katekan kan kak..oopp,opp...terpenuh lak pinggan nih..hee.. balik dulu ye

    ReplyDelete
  4. akak...anto sini sepinggan....
    org lapooo huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. del >> ha'a kan.. iron yg buli k.nor tu.. sampai lenguh betis2 duk iron kain yg menimbun :)

    love >> jom love.. cukup 2 senduk tak? nak lebih.. boleh..

    wahh bila darling dia dah terbang baru nampak love ya.. take care ya.. ashika dah sihat belum? :)

    sue >> aik..kut ya pun self service hati2 la.. mata kelain tangan ke lain,kang dah tumpah tu.. ish.. dah.. lap meja dulu pastu gi balik makan kat rumah nun :P

    ReplyDelete
  6. lily >> huk aloh.. buat cam mek sue tu, bawak pinggan sendiri, pastu ceduk sendiri.. tp hati2 mata jgn pandang ke lain, kang tumpah merata cam mek sue tu.. hehe

    ReplyDelete
  7. kak nor...mas tengok gmbr makaroni yg sedapp tu jer sebab tak berapa gemar makaroni..he..he
    selamat makan kenduri kak nor...

    ReplyDelete
  8. huk olooooh..baru mikit not wak ni....macaroni lok berbubuk....kalu sket boleh tahan la pejam mate...bapok2 gedaboknye bubuk2 kat sini......yiiiieeeeks!!

    Mintok kak nor poh arrr.....2 pingganggg sekali ngan red velvet ngeeeeeeeeeeee!!!

    ReplyDelete
  9. mas >> dulu2 pun k.nor dan famili tak gemor gak dgn makaroni.. tp semenjak dua menjak ni sejak banyak cuba resipi2 makaroni dah jadi suka dan gemor la mas :)

    ayu >> kalau doh besor gedabok tu, apakata wat golek ke, percik ke.. hehehe..

    amboi.. sedap teh ngoder!! gi beli telur nun pahtu godek sdiri :)

    ReplyDelete