f Secubit Garam: Sirap Bandung Berlaici

N3 Terkini

Thursday, June 18, 2009

Sirap Bandung Berlaici

Jom minum sirap bandung berlaici, laici fresh ya, bukan yg dlm tin.. Nyamannnn anak tekak..

3 comments:

  1. boleh try ni.. anak saya, si aina tu suka sgt sirap bandung ni.. pandai wat sendiri pula tu. Mula2 tu terkejut tengok bila dia tunjuk sirap bandung yang dia buat.. rupa-rupanya dia campur je fresh milk dgn sirap ros F&N. Masuk kedua2 tu ke dlm botol minuman serta dgn ketulan ais..pastu goncang... ehehe senang kerja dia. Siap buat utk papanya sekali. Sekarang ni fresh milk dlm peti ais tu sekejap je abih.. digunanya utk wat sirap bandung.

    ReplyDelete
  2. Alahai kak.. tema pink ke hari ni? comel betul la...bandung nie faveret suami kite...terliur betul die bile kite tunjuk gambar sirap bandung akak nie..heheh

    ReplyDelete
  3. yani.. pandai aina.. untung yani, anak dara dah tunjuk kerajinan dan kepandaian cam emak dia.. :)

    ijan.. cuba la, sedap! kalau ada kordial laici, masukkan sekali dlm sirap bandung tu, lg sedap

    ReplyDelete