f Secubit Garam: Mee Bandung Tak Cukup Bahan

N3 Terkini

Wednesday, June 24, 2009

Mee Bandung Tak Cukup Bahan

Ni la menu berbuka utk hari ni.. Mee Bandung Simple Mak Yung Jepun. Biasanya K.Nor kalau wat mee bandung, selalu guna resipi Dagang MyR. Kali ni nak try yg Ina lak.. ermm pasal apa tajuk n3 tu tak cukup bahan? Memang tak cukup bahan, tauhu tarak.. maleh ler nak p pasar setakat nak cari tauhu jer.. Masak jer la dgn apa yg ada, kan.. Janji udang dan daging ada, ok dah tu. K.Nor pun tambah dgn sotong ball gak tu.. Ok Ina, jom makan.. aduss terlupa nak ajak sorang lg adik siam.. jom ika, kita makan sekali ya..

3 comments:

  1. Uish.. dah penuh satu mangkuk tu Kak... cukup dah tue... syioknye dapat makan mee bandung. Letak plak cili kasi pedas2...fuh..

    ReplyDelete
  2. uwaaa w/pun xckup bhan tp nmpk sgt menarik

    ReplyDelete
  3. ijan >> mmg k.nor suka makan dgn cili jeruk.. lg syok, kan..

    zai >> mee bandung sentiasa memikat selera kan..

    ReplyDelete