f Secubit Garam: Ayam Goreng Spicy

N3 Terkini

Saturday, June 20, 2009

Ayam Goreng Spicy

Tak tau nak wat apa utk breakfast. Nugget ayam ada, tp tak rasa lak nak makan nugget. Selongkar freezer, ada lak lebihan ayam yg dah dipotong. Yang banyaknya chicken wing. Bukan la sengaja beli CW sj bila ke pasar, tp bila beli seekor ayam, part yg lain dah digunakan dlm masakan, tp CW selalunya disimpan balik dlm peti ais. Tak tau kenapa, bukan sj2 nak wat collection ya...

Jenguk resipi kat MyR, terjumpa resipi ni yg mmg dulunya pernah terfikir nak cuba buat. Tengok bahan2 semua ada kat gobok, terus aje godek Ayam Goreng Spicy by Cahayer ni. Mmg terasa hot & spicy ayam ni, sedap gak tau. Di antara beberapa resipi ayam stail KFC yg dah pernah K.Nor cuba, ni yg paling sedap kat anak tekak K.Nor dan anak2. Jom kita menghijaukan mata dgn breakfast pagi ni... :)

No comments:

Post a Comment